Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, srácok, pasik! Nektek mekkora a "csomagatok" a gatyátokban? Hogy hordjátok a farkatokat a gatyában? Lefelé görbülve a zacsira, vagy oldalt, illetve köldökötök felé állítva? Fürdőgatyában hogy hordjátok?
Figyelt kérdés
2015. jún. 8. 22:33
41/51 anonim válasza:
17 cm
Felfelé a köldököm fele. 22 F
42/51 anonim válasza:
Zacsira gorbulve vagy oldalra elvezetve
43/51 anonim válasza:
Én nekem nem túl nagy 15/5...
Általában lefelé hordom, de ha történik valami, akkor úgysem tudok vele mit kezdeni... Irányíthatatlan lesz :P
Viszont szeretem amikor valakinek egy kicsit dudorodik és lehet nézegetni :)
44/51 anonim válasza:
Van, hogy felfelé igazítom, de mivel igen nagy a tehetetlensége nyugalmi állapotban, úgyis a gravitáció győz!
Üdvözlettel!
Big
45/51 BOXERSHORT válasza:
vékony skacokkal cserélnék alsógatyás képeket..
írjatok privit. Én vékony, szálkás, 18-19cm
Ha áll akkor felfelé v jobb oldalra, lankadtan pedig önálló.. felfelé rakom, de idővel bal v jobb oldalon lesz.
46/51 anonim válasza:
felfelé de hamar lefelé fordul a súlya miatt
47/51 anonim válasza:
Általában vagy lefele vagy felfele. De ha merevedik vagy már áll akkor csak felfele.
48/51 anonim válasza:
De régi kérdés :)
Barátom mindig oldalra téve hordja :)
49/51 anonim válasza:
Hát elég termetes méretű a golyóim így elég nagy csomagom plusz normál állapotban a pénisz is, így nem igen tudom pl úgy igazítani hogy ne látszódjon át a formálya főleg vizes fürdő gatyába még jobban látszódik, ezért van az hogy saját megoldású fürdő gatyám van, farmer nadrág szárai le lettek vágva boxer alsó méretű kinézetű lett farmer az a fürdő gatyám nivel ott kevésbé látszik meg nagyából tudom igazítani farmer meg tartja minimálisan laza farmer gatya.
50/51 anonim válasza:
farmerben strandolni... hát fasza lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!