Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, srácok, pasik! Nektek mekkora a "csomagatok" a gatyátokban? Hogy hordjátok a farkatokat a gatyában? Lefelé görbülve a zacsira, vagy oldalt, illetve köldökötök felé állítva? Fürdőgatyában hogy hordjátok?
Nem nagyon nagy,általában lefelé állítom.Ha feláll akkor feláll :D kézzel eltakarom.Fürdőgatyában is ugyanúgy hordom mint normál nadrágban
Sokszor hasonlítom másokéhoz...nem értem hogyan csinálják meg úgy az osztálytársaim,hogy akkora a csomagjuk...mondjuk mióta kiesett egy zokni a nadrágból azóta inkább megelégedek a sajátommal :D
Nekem átlagos cerkám van. Mindig lefelé teszem be a gatyámba, de úgy is balra áll, szóval ha bő alsó van rajtam, akkor látszik is ahogy bal oldalon kidudorodik.
25
Ha nem áll, akkor ugyanakkora, mint gatya nélkül. Kb. 7-8 centi talán, de így soha nem mértem le.
Ha áll, akkor gatya nélkül ennek a duplája, kb. 15 centi. De meg tudom duzzasztani 16-17-re is úgy, hogy erősen szorítom és hátrahúzom tövig a fitymát. Vastagabb, hosszabb, eresebb lesz a farkam, a makkom pedig valami nagyon nagy. Ha megfeszítem, akkor annyira sima lesz a felülete, hogy fénylik. Lányoktól, akikkel már voltam együtt, kaptam rá dicséretet. :P :) Ha kiverem, így is szoktam kiverni. Ha már Szexualitás kategóriában vagyunk, akkor már leírtam ezt is. :)
Gatyában szintén ennyi. Feszes gatyákat hordok, amiből még a lankadt farok is kilátszik, az álló meg jobban. Inkább lankadt szokott lenni, ha utcán vagyok, de ez normális reakció emberek között szerintem. De ha érzem, hogy egy lány nagyon nézi, akkor már áll. Beindít, ha izgatja, hogy mi feszül ott. :)
Hordani évekig simán lent hordtam, de tavaly óta baloldalt vagy felfelé szoktam. Azóta csak így hordom, de már inkább megszokás lett. De eleinte azért kezdtem el így hordani, mert akkor jobban kilátszott a feszülős gatyából. :P
Fürdőgatyát 3 éve hordtam utoljára, mert akkor voltam, utoljára strandon. De mivel a fürdőgatyám nem feszes, hanem bő, így a gravitáció miatt nincs választásom, hogy hova tegyem. :D
Amúgy közben észrevettem, hogy ez a Homoszexualitás alkategória, de remélem, csak rossz helyre írtad a kérdést. Mert miközben írtam, kőkemény lettem, abban a tudatban, hogy lánynak írok. :D De elkezdtem kókadni, ahogy elbizonytalanodtam a nemedet illetően...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!