Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, srácok, pasik! Nektek mekkora a "csomagatok" a gatyátokban? Hogy hordjátok a farkatokat a gatyában? Lefelé görbülve a zacsira, vagy oldalt, illetve köldökötök felé állítva? Fürdőgatyában hogy hordjátok?
Nyáron nem hordok gatyát, este pedig meztelenül alszom.
18/4.5
Szia !
Nekem nem túl nagy a csomagom (vérfütyi - csak ha eksön van akkor nagy ) , a farkamat meg lefelé szoktam betenni esetleg kicsit balra és lefelé. Mi az, hogy fürdőgatya ? Naturista vagyok, nem hordok semmit a fürdéshez.
Tomi
nekem 18 cm, a gatyában lefelé állítom így jóval kisebbnek tűnik a csomag mivel nekem húspéniszem van és máshelyzetben nagyon dudorodna a boxeralsó
fürdőnadrágban is lefelé, de ott az úszástól és sok más miatt általában jobb oldalra szokott kerülni, de amikor tudom megigazítom lefelé
18/F
19 cm-es húsfarkam van, mindig jobbra-lefele teszem akármi is van rajtam :D akár áll akár nem.. mindig látszik h ott van de nem érdekel amugy is szeretem ha látják, valahogy izgat :D
19/f
Nekem húspéniszem van, 19 sm. Elég nagy a csomag lankadtan is.. A boxerben lefelé állítva teszem, de így is látszik a nagy domb.
17/F
Lefele kényelmes
16 lankadtan
15/F
15/5
Általában lefelé hordom de ha feláll akkor oldalra vagy köldök felé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!