Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiúk, srácok, pasik! Nektek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, srácok, pasik! Nektek mekkora a "csomagatok" a gatyátokban? Hogy hordjátok a farkatokat a gatyában? Lefelé görbülve a zacsira, vagy oldalt, illetve köldökötök felé állítva? Fürdőgatyában hogy hordjátok?

Figyelt kérdés

2015. jún. 8. 22:33
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
100%
Eddig felfelé hordtam, de amióta freeballer lettem (nem hordok alsót), már magától lefelé áll.
2015. szept. 10. 22:59
 32/51 anonim ***** válasza:
90%

Nekem nagy csomagom van, ezt nem magamtól állítom, a csajom is folyton mondja, és rendszeresen észreveszem, hogy meg is bámulják idegenek nadrágon keresztül is. Száras szűk fürdőgatyában meg többször is rajta felejtették már a szemüket kiscsajok, sose felejtem el azokat az elkerekedett szemeket és szétnyíló szájakat. :D

Lefelé teszem a gatyába, de mivel balra húz, ez lényegében lefele-balrát jelent, szóval, ha a köldököm a 12 óra, akkor a makkom kb. 4 órára mutat. Ha slip vagy fqsztasakos sztrecccsboxer rajtam, úgy is marad, ha olyan sztreccsboxer vagy passzos száras fürdőgatya, ami nem tartja a farkat, akkor sokszor elfekszik a jövés-menésben oldalra.

Amúgy átlagos hosszúságú, és a vastagabb kategória a farkam, de baromi nagy a makkom és a heréim is hatalmasak.

2015. okt. 12. 18:14
 33/51 anonim ***** válasza:
61%
Beállítom a nvidia grafikus beállításoknál hogy jobbra balra fel le álljon :D :D
2015. okt. 17. 06:11
 34/51 anonim ***** válasza:
92%

#31 Igen, nekem is nagyon bejön a freeballers. Bő gatyák alsó nélkül (had lobogjon, aminek lobognia kell), meztelenül alszom és nyáron is meztelenül fürödtem, ahol volt rá alkalom. A Balatonba és a tengerben is. Fürdőgatyába mentem be, a vízben levettem, úgy úsztam, majd kifelé menet visszavettem a gatyát. Igaz, az tök szar volt.

Egyedül az utcán kínos, mert mi van akkor, ha spontán feláll? Mivel nekem vérfarkam van, ha feláll, az nagyon látszik. Pláne kínos utcán, buszon, plázában, stb… Te ilyenkor mit csinálsz? Plázában még csak megoldom, hogy elmegyek WC.re és kiverem, na de buszon, metróban?

2015. okt. 17. 16:51
 35/51 anonim ***** válasza:
100%

Régi kérdés ez. :)

17,5cm/5cm, lefelé görbülve.

Fürdőgatyáman ugyan úgy.

2016. jan. 10. 20:05
 36/51 anonim ***** válasza:
100%
21 centis,szép nagy. Lefelé hordom,puhán fele akkora kb,úgyhogy elfér kényelmesen.
2016. jan. 11. 11:30
 37/51 anonim ***** válasza:
100%
34es én már vertem ki buszon . nekem huspéniszem van és bárhogy rakom gyakran önállósitja magát én is meztelen alszom és ha tehetem úgy is uszok
2016. jan. 11. 12:26
 38/51 anonim ***** válasza:
100%

37 es szintén huspéniszem van nehéz ugy rakni hogy ne látszódjon

Ha tehetem nem hordok alsót kerültem már kell helyzetbe utcán plazában amikor felállt vagy szemből fujt a szél

2016. szept. 21. 08:18
 39/51 anonim ***** válasza:
100%
a csomagom nem nagy, vérpénisztől mást nem is várok. a zacskóm pont jó méretű. alaphelyzetben egy kicsit dudorodik. otthonról úgy indulok el hogy lefelé áll, aztán nap közben elnéz balra egy kicsit. ha feláll akkor mindig bal oldalon van. viszont azt szeretem hogyha lefelé áll és nem merev teljesen csak egy kicsit mert akkor szép nagy csomagom lesz :D
2016. okt. 6. 22:38
 40/51 Steve Popeye ***** válasza:
100%

mindig oldalra fordítva,hogy látszódjon :D

viszonylag nagy a csomag! 20/6

30/f

2016. nov. 4. 13:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!