Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan fiúval akinek nagyon pattanásos a felsőteste?
Figyelt kérdés
de am jól néz ki2015. jún. 8. 15:18
11/22 anonim válasza:
Amikor megismerek valakit nem látom a felsőtestét, szóval nem döntő hogy az milyen. Ha meg már járok vele nem hagyom ott csak mert nem tetszik hogy van bőrhibája... habár elküldeném bőrgyógyászhoz azonnal. Mondjuk ez magától is eszébe juthatna.... a bőrbetegség is betegség, orvoshoz kell vele menni.
12/22 anonim válasza:
Küldj képet, úgy egyszerűbb válaszolni. De egyébként nem lenne gond, vannak ennél sokkal fontosabb dolgok is.
13/22 anonim válasza:
Pattanásos bőrt lehet kezelni: kozmetikus, bőrgyógyász, étrend változtatás. Lehet, hogy idővel elmúlik. Pattanásos bőr és pattanásos bőr között is van különbség.
14/22 anonim válasza:
kép alapján meg tudom mondani, mennyire gáz
15/22 A kérdező kommentje:
Naponta 3 liter vizet iszok, napozok ha tehetem, persze nem délben, és nem nyomkodom, a természetes megoldások híve vagyok, ha nem múlik el pár hónap múlva csak akkor megyek bőrgyógyászhoz, az arcom nem pattanásos egyáltalán
2015. jún. 9. 12:41
16/22 anonim válasza:
és borotválod a felsőtested ? Nem inkább szőrbenövések azok ?
17/22 anonim válasza:
7# nem vagyok alszent, nem ez alapjan valasztok baratot.
Ugyh rab.sztal
ismerek sracokat, akiknek nagyon pattanasos az arca, vagy a hata, ez van majd kinovi... Ha nem tetszik akkor lehet makulatlan is a bore
3# voltam
18/22 anonim válasza:
Hát küldj egy képet a felsőtestedről és az alapján majd megnézem milyen az a "nagyon pattanásos" :D
19/22 A kérdező kommentje:
Borotváltam, de ezek igazi pattanások, nem szőrbenövések, mostanában egy kicsit szüneteltetem a borotválást, hogy könnyebben elmúljanak, nagyon durván pattanásos amúgy, kb kráterek vannak a hátamon, de egy csomó, szerintem nagyon extrém eset, mert ennyire pattanásos felsőtestet még életembe nem láttam mint az enyém.
2015. jún. 10. 10:14
20/22 anonim válasza:
Kedves kérdező. Az egyik legemlékezetesebb pasimnak rettentően pattanásos felsőteste volt. De amúgy normális, jó humorú, sármos srác. És a kedvemért tett egy próbát, abbahagyta a testépítéshez használt fehérjeturmixokat, és nem ivott tejet, nem evett tejterméket. Már egy hét múlva látszott, hogy jó úton haladunk. Kis kozmetológus segítséggel 6-8 hét alatt csodaszép bőre lett, és valóságos élvezet volt tapizni a felsőtestét :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!