Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlót kezdtem el szedni, de hihetetlen hangulatingadozásaim vannak és pattanásos lettem, ez miért?
Hátamon is lett pattanás, meg arcom is jobban az, mint előtte... 1 hete szedem, de olyan hangulatingadozásaim vannak, hogy egy rossz szó hozzám és sírni tudnék.. Első 3 napba zsibbadt a lábam miután beszedtem a gyógyszert ( Mercilon) Nem beszélem be magamnak, nem is gondolok a mellékhatásaira..
Kérdem én, elmúlik ez a pattanásosodás meg hangulatingadozás? Mert nekem ennyit nem ér, de nagyon nem.... páromat se kívántam ma és ilyen se volt még ...és még nem is hónapok óta szedem a tabit...
ha tényleg elegem van belőle kötelező az egész levéllel beszednem vagy abbahagyhatom? Egyébként azért kezdtem el szedni mert több mint egy éve párkapcsolatban élek és mindig két hetet késik a menszeszem, és hiába védekezünk elég idegesítő tud lenni és minthogy kivizsgálták volna ezt írták fel, de szerintem inkább ha késik is jobban járok.. 17 vagyok még, szóval beállhat és lehet hagyni is kellett volna.
Én a hejedben abbahagynám azonnal, és visszamennék nőgyógyászhoz.
Van egyébként olyan gyógyszer, ami beállítja a menstruációd és tudtommal hormonmentes. Ez nem fogamzásgátló, szóval mellette óvszerrel kell védekezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!