Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fogamzásgátlót szedsz, ami rendbetette a pattanásos bőrödet is?
Ha fogamzásgátló nélkül vagy pattanásos, és nem az okozza, akkor nem valószínű, hogy találsz olyan fogamzásgátlót ami ezt megjavítja, mivel valószínűleg a háttérben más lesz az oka.
Én elmennék egy laktóz intolerancia vizsgálatra, de még előtte egy ételallergia vizsgálatra, BónuszBrigádon elég olcsón találsz ilyet.
Nekem is étel okozta, allergiás vagyok a tejre. Mióta abbahagytam a pattanások is eltűntek. Más bajom nem volt a tejtől.
Allergiákon felül: először nézd meg, hogy mit eszel. Sok ételnek nem nevezhetőtől lehetsz pattanásos, pl. chipszek.
Mennyi vizet iszol egy nap? Meg van a napi 2-2,5 litered?
Hagyod, hogy a bőröd tisztuljon? Szóval remélem nem éjjel nappal alapozó vagy púder van az arcodon?
Ha nagyon pattanásos akkor érdemes vagy bőrgyógyászhoz, vagy kozmetikushoz menni!
A fogamzásgátlót nem azért találták fel,hogy eltüntessék a pattanásokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!