Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor kezdjem el szedni a fogamzasgatlot?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy a menstruáció első napján kell bevenni az első szemet. De en előtte egy hétig kb barnázok. Azt ne vegyem figyelmbe? Akkor szedjem csak be, ha mar ténylegesen ver jön belőlem?2015. ápr. 22. 18:39
1/11 anonim válasza:
Orvost kérdezz.
Szerintem a "barnázás" az a kezdete.
3/11 anonim válasza:
Ha rendesen megjön, akkor vedd be. A barnázás nem az. Amúgy is ajánlott kivárni hogy elfogyjon a levél, hogy védett legyél.
5/11 anonim válasza:
Jaj, nekem. De sokan nincsenek azzal tisztában, hogy a BARNÁZÁS AZ = A MENSTRUÁCIÓVAL, MIVEL AZ IS VÉRBŐL VAN!!!
Akkor kezd el szedni, mikor elkezdődik a barnázás.
Kérdés: írod, hogy kb. 1 hétig barnázol. Akkor neked még ezen felül hány nap a menstruációd?
Egyébként tényleg kérdezd meg az orvosodat is!
6/11 A kérdező kommentje:
Hat a barnazas egy het, akkor utána rendes vérzés kb het napig. De a barnazas is olyan hogy van hogy jön, van hogy nem., szóval ezert kérdezem, mert nem mostanában megyek vissza az orvoshoz.
2015. ápr. 22. 19:20
7/11 anonim válasza:
Az orvosom szerint a barnázás az barnázás, az még nem menstruáció...az más mikor úgy múlik el a vérzés, hogy az utolsó 2-3 napban barnázol!
8/11 A kérdező kommentje:
Jo, csak nekem altalaban igy is indul.. Ezert nem tudom eldonteni
2015. ápr. 22. 19:50
9/11 anonim válasza:
Nekem is így indul, de én hallgatok az orvosomra. És azt veszem első napnak, amikor rendes vér jön.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :) Beszélgettem itthon a szuleimmel es ok is azt mondtak, hogy az számít első napnak mikor rendes ver jön.
2015. ápr. 22. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!