Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Vegigszedtem a 3 levél fogamza...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vegigszedtem a 3 levél fogamzasgatlot de nem tudtam elkezdeni a 4. Levelet mert nem tudtam elmenni nőgyógyászhoz. Most akkor mikor kezdjem el a 4. Levél tablettát? Csak a következő menstruációmnál? Vagy hogy csinaljam?

Figyelt kérdés
Bocsi ba ertetlen vagyok vagy hulye csak kicsit beparaztam. Lehet ebbol barmi bajom?
2014. szept. 3. 17:30
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Az, hogy olyan szert szedsz, ami befolyásolja a szervezeted működését, semmiképpen sem jó. Azt ajánlom szokj le a fogamzásgátlóról, mert kárt tesz a szervezetedben. Ha hangos a környezetem vegyek be süketítő tablettát? Nyilván nincs olyan, de hogy érezzed, hogy ha egy szer egy alap funkciót állít le a szervezetedben, az mindenképpen káros. Inkább szüljél 12 gyereket mint ilyet szedj.
2014. szept. 3. 21:26
 2/3 anonim válasza:

Szerintem a következőnél,de akkor ugyanolyan,mintha akkor szednéd először,tehát azok a szabályok érvényesek a védekezésre.

Előző válaszoló...Gondolom jó lehet a szekta ahova jársz.

2014. szept. 4. 16:20
 3/3 anonim válasza:
Szerintem menj el kiiratni tablettát. Mond meg a nőgyógyászodnak hogy nem volt időd kiiratni tablettát..de nemértem h akkor amikor a 2.levelet abba hagytad miért nem mentél el kiiratni tablettát és amikor már látod h fogyoban van a tabletta kiváltottad volna a patikában akkor amikor menstruaciod van..:)
2014. szept. 25. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!