Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Be kepzelem vagy tenyleg meleg vagyok?
Figyelt kérdés
Mindig a nokre izgultam tobb kapcsolatom is volt szexualisan veluk szerelmes is voltam kb egy eve az van benem hogy meleg vagyok...mert bemeselem magamnak hogy nem mereka fiu szemebe nezni zavarba jovok... van egy fiu osztalytarsam Lehet meleg s tetszek neki en tavolodok tole sot idegesit ha kozelemben van de megis zavarba jovok nem merek ra nezni lehet azer mert be meselem magamnak? Azt tudni kell hogy onkielegitest nokre vegzek s rajuk all fel fiura nem lanyokal tudok kapcsolatot elkepzelni fiuval nem... nem kivanom oket nem tudnam meg csokolni..megyek egy helyre akkor sokszor a csajok vegett megyek most akkor szerintetek meleg vagyok vagy nem?2015. máj. 26. 03:38
1/7 anonim válasza:
Érthető, hogy zavartan kezeled a helyzetet, hogy egy azonos nemű szemet vetett rád, mert neked ez nem természetes (gondolom ezek szerint). Amit tehetsz, hogy megpróbálod megérteni és elfogadni a dolgot, mármint a homoszexualitás témát, onnantól kezdve meg már egyértelműbben jön, hogy az vagy-e vagy sem. (Egyébként szerintem nem.)
2/7 anonim válasza:
Azt, hogy egy másik ember jelenléte vagy a tekintete zavarba hoz, nem csak szexuális vonzalom okozhatja, millió egyéb magyarázata lehet.
A leírtak alapján kizárólag az ellenkező neműek iránt érzel szexuális vonzalmat. Szerintem határozottan heteroszexuális vagy.
4/7 anonim válasza:
Ha tényleg lenne szexuális tapasztalatod,nem kérdeznél ekkora b*romságot!
5/7 A kérdező kommentje:
Es mikor lennek meleg? Mit eszlelnek?
2015. máj. 27. 16:08
6/7 A kérdező kommentje:
Peldaul fell allna lanyokra? Vagy csak a ferfiakra allna fel?
2015. máj. 27. 16:14
7/7 anonim válasza:
Ez a homoerotika körébe tartozó izgalmat okozó képzelődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!