Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A haverom meleg, esetleg biszex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A haverom meleg, esetleg biszex?

Figyelt kérdés

Van egy haverom akiről azt szeretném megtudni, hogy meleg-e, vagy biszex. avagy hetero. Amikor egymás mellett ülünk órán rendszerint oda teszi a lábat a lábam mellé és ott hagyja. vagy másik esetben ütögeti a lábával. Aztán a héten táborban voltunk ahol a szobákban kétszemélyes ágyak voltak. Mi, legjobb barátok révén együtt aludtunk. Első éjszaka mindenki elaludt hajnal 2 körül csak mi nem. És olyanokat csinált, hogy hozzám bújt, átölelt és elkezdett horkolni, gyakran az arcomhoz bújt és áttőlelelt. Aztán a lábat rátette az egészet és azzal karolt at. Én elkezdtem simogatni mintha nézegetem hogy mi az. Egyáltalán nem szólt, aztán volt hogy a nyakamba tette a lábat és mondom hogy jóhogy nem a számba teszed a lábad. mondja ahhoz menj lejjebb. megtettem és odadugta.

Megmondta, hogy csukjam be a szemem és nyissa ki a számát, megtettem és ledugta 3 ujját a torkomra. :)

Jha. a suliban néha olyat csinálunk, hogy benyalazzuk az újunkat és odadugjuk a másikhoz. :)

Továbbá 4 éjszaka úgy aludtunk el,hogy a lábat bedugta a akarom alá és karolta a lábámat . amikor nem volt rajtam takaró akkor is rá tette a lábát a làbamra. Utolsó éjszaka nem tette, viszont megtettem és nemvette el :)

2015. máj. 16. 22:19
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Na mizujs veletek azóta? *-* Van valami fejlemény? :)
2015. máj. 22. 00:51
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Szia próbáld meg poénból megcsókolni ha nem utasít el vagy visszacsókol nyert ügyed van :) Ha elutasítja akkor meg mond,hogy csak hülyeségből csináltad.90% hogy engedi. Ui:Olyan cukik vagytok sok sikert :)
2015. máj. 22. 05:29
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Írok privátba!
2015. máj. 22. 06:33
 24/25 anonim ***** válasza:
77%
Mazel tov!
2015. máj. 22. 13:46
 25/25 anonim válasza:
Hihetetlenül cukik lehettek! >-< Sajnos használható ötletet nem tudok adni mivel lány vagy, de én is megtippelem hogy inkább még csak nem fogadta el magát. v-v Sok sikert, és ha lenne valami baj vagy hasonló nyugodtan írhatsz..ha gondolod~
2015. máj. 24. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!