Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nagyon gáz, ha heteroként egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, ha heteroként egy meleg srác a legjobb haverom?

Figyelt kérdés
Sokat lógunk együtt, jófej srácról van szó, akiről külsőre nem látszik, hogy más kapura játszik. Mindent meg tudunk beszélni, teljesen megbízok benne. Csak sokan megszólnak, hogy mi biztos járunk is...

2012. szept. 6. 22:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
nem
2012. szept. 6. 22:32
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gáz... aki emiatt megszól titeket az egy idióta
2012. szept. 6. 22:32
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
miért lenne gáz?barátok vagytok.
2012. szept. 6. 22:34
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz.
2012. szept. 6. 22:37
 5/17 Hole Hunter ***** válasza:
26%
Semmi gond nincs ezzel...minden esetre csak óvatosan a közös piálásokkal...még ráébredhetsz holmi bi hajlamokra. :)
2012. szept. 6. 22:51
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz , csak vajon ő is úgy gondolja-e hogy csak "legjobb barátok" vagytok ?

Mert ha nem , akkor Hoppávan!

2012. szept. 6. 23:17
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Én sokszor voltam fordított helyzetben.

A hetero barátaim közül van aki aggódott emiatt, van aki nem és bátran felvállalta a barátságom. A meleg barátaim igyekeztek inkább titkolózni :)

Én mindig azokra voltam legbüszkébb, akik kiálltak mellettem, felvállaltak az ismerőseik előtt, akármit is mondtak róluk. Egyrészt minden csoda 3 napig tart, ha nem foglalkozol vele, az emberek is találnak más témát, másrészt ha hetero vagy, majd lesz barátnőd, akkor meg nem mindegy a dolog?

2012. szept. 7. 03:13
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Ameddig nincs s*ggbekuki, addig nem gáz. Haverságban, barátságban rohadtul nem számít az ilyesmi.

Az meg, hogy mást mit gondol? Kinek az életét éled? A sajátodét, vagy azt, amit mások diktálnak?

2012. szept. 7. 04:24
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem gond.de pl egy olyannal mint akiket a tévében látsz az igazi celeb b.zikat(mert rájuk ez a szakszó) na az már gáz.ha nem nyomul rád és ilyesmi meg sem fordul a fejében,akkor szerintem nincs akadálya
2012. szept. 7. 08:33
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz.ne foglalkozz másokkal

a barátodnak van pasija?ha igen hozza magával és akk nem pletykálnak

2012. szept. 7. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!