Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy barátom (haverom) még 23 évesen sem volt lánnyal akkor fix, hogy meleg?
Figyelt kérdés
Alapvetően nincs vészes megjelenése
- Nem kövér
- Nem sebhelyes
- Nem törpe
Nem tudom megítélni kihez is vonzódik igazán,
2014. nov. 17. 22:06
1/14 anonim válasza:
Nekem is van egy hasonló kori cimborám. Nekem is eszembe jutott már ez a kérdés, de szerintem nem jelenti az, lehet csak ennyire nehezen ismerkedik.
3/14 anonim válasza:
Szeretnéd, hogy meleg legyen, mi? Kis huncut...
4/14 anonim válasza:
Tudod rólam azt sem gondolják ,hogy egyáltalán rámerek e nézni egy nőre, pedig annál többet szoktam :D Csak nem szeretek beszélni róla senkinek, ez tabu, nálam legalábbis.
5/14 A kérdező kommentje:
A 3.-nak igen érdekes szemlélete van XD
2014. nov. 17. 22:11
6/14 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle. Lehet bi vagy félénk is.esetleg tényleg meleg ha valaki nem nagyon érdeklődik lányok iránt valószínűleg igen.
8/14 anonim válasza:
Lehet, hogy hozzád vonzódik. x)
egyébként nem lehet h nincs nagyon önbizalma és nem mer ismerkedni?
9/14 anonim válasza:
én is 23F vagyok, és szűz. Pedig sportolok, és rendesen öltözködöm, stb.
csak iszonyatos önbizalomhiányom van :S
10/14 anonim válasza:
Vagy csak nem akarja a nyakára hozni a bajt, mert tudja magának tesz keresztbe
Vagy csak szeret egyedül lenni
Attól hogy valaki nem menekül kapcsolatokba, és nincs senkije még nem jelenti azt, hogy meleg...
Neki van igaza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!