Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, számotokra miért sértő az a bizonyos b-betűs szó?
Figyelt kérdés
Én mindig úgy gondoltam, hogy az csak más hetero férfiakra használva sértő. Ez nem csak a meleg szinonimája?2015. máj. 15. 16:04
11/27 anonim válasza:
Nem a szó a sértő, hanem az ahogyan használják.
12/27 anonim válasza:
Meleg sráctól nem baj, sőt én is van hogy úgy mondom, hogy b... vagyok, b...k vagyunk, de heterótól és bi-től nem fogadom el, szóval igen sértő bizonyos személyektől.
13/27 anonim válasza:
Engem nem az zavar, ha valaki használja rám azt a B betus szót, hanem az, ha betegségnek nevezik a melegséget!
14/27 anonim válasza:
engem meg zavar! nem vagyok b*zi, sem homokos, hanem MELEG. Rám csak ezt mondhatják. Esetleg még a homit elfogadom. -.-
15/27 anonim válasza:
Szerintem teljes képmutatás az ,hogy mi nevezhetjük magunkat meg egymást b#zinak ,de a heterók nem. Akkor igen is döntsük el ,hogy kérünk-e belőle vagy nem ,de legyenek ilyen undorító kettős mércék. Egyébként én is a b#.i szó használata mellet vagyok meleg létemre. Puzsér egy beszélgetős műsorában már nagyon jól kifejtette ,hogy nem kéne ilyenekkel ,mint ez vagy a 'roma és cigány' dekódolni a nyelvünket ,hogy egy szó már egyben állásfoglalás is legyen egy adott csoporttól. Ez nem ilyen egyszerű.
16/27 anonim válasza:
jaj miért pont rá kellene hallgatni? Puzsértól pont hányingerem van, a b*zi szó pedig nem szép, ellentétben a meleggel semmi baj nincsen.
17/27 anonim válasza:
A tarsadalom sertesnek konyvelte el ezt is mint a qrvat. Ez pont olyan mintha a prostitualtakat a hiradoban leqrvaznak. Ez egy sertes a Mai vilagban... A b*Uzi es a meleg kozott igazabol ma mar nincs igazan Nagy parhuzam Csak annyi h a b*Uzi a b*zeransnak a roviditese es szinonimak a meleggel. En magamra hasznalhatom, ha egy meleg baratom megengedi h POENBOL(!) leb*zizzam AZ meg ugy oke. De masoknak en meleg vok..
18/27 anonim válasza:
számomra nem sértő, a tesóm ezt szokta mondani, már teljesen megszoktam
19/27 anonim válasza:
Engem se zavar ha valaki használja, csak nem szitok szóként. Néha magamat is homozom, homozom, b*zizom, köcsögözöm, stb. Meg hát nem fogod azt mondani hogy ez meleges, azt fogod mondani hogy ez b*uzis.
20/27 anonim válasza:
baráti társaságban, szoktak úgy hívni,hogy b*zi, de csak hülyülésből. Egyébként meleg vagyok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!