Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, számotokra miért sértő az a bizonyos b-betűs szó?
2. Más (hetero) férfiaknak a meleg is ugyanolyan "sértő".
De nem azért, mert melegnek annyira rossz lenni, hanem csak ugyanúgy, ahogy egy melegnek sértő a hetero, mivel ő nem az.
Én használom a bu*zi szót magamra is és más bu*zira is. Ezt teljesen tudatosan teszem. Mivel az emberek általában negatív szóként könyvelték el ezt a szót, és szitokként használják. Régen az angolban ugyan ilyen negatív szó volt a gay, a melegek elkezdték tudatosan használni magukra, kiírni helyekre stb, Igy mára teljesen elment a negatív éle. Ez tök jó mert a homofóboknak igy nincs igazán gonosz szavuk a melegekre. Képzeld hogy éreznék magukat a magyarországi homofóbok ha nem lenne nekik a bu*zi szó? :) Meg is pukkandnának.
Amugy gáznak tartom hogy a buz*i szó fent akad a GYK "trgágárságszűrőjén".
nyolcas, azért az angol nyelven beszélő homofóboknak ott van még a fag/faggot :D
amúgy szerintem is, mint hetero, a b*zival nem kéne, hogy gond legyen, elvégre az, szerintem egyáltalán nem rosszabb mint a meleg. csak ne tegyenek elé semmiféle szót, amitől már sértő lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!