Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, számotokra miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, számotokra miért sértő az a bizonyos b-betűs szó?

Figyelt kérdés
Én mindig úgy gondoltam, hogy az csak más hetero férfiakra használva sértő. Ez nem csak a meleg szinonimája?
2015. máj. 15. 16:04
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
94%
Gondolj bele. Ha más (hetero) férfiakat sértegetsz azzal, hogy b***nak nevezed őket, azzal azt mondod, hogy melegnek lenni szégyen/rossz/stb. Szerinted ezek után a melegek örülni fognak, ha így nevezed őket?
2015. máj. 15. 16:09
 2/27 anonim ***** válasza:
89%
Az b betűs szó egy szitokszó. Igaz, hogy ugyanazt jelenti, mint a meleg, csak nem ugyanaz a "hangvétel". Érted. Én nem vagyok egy melegvédő, (a negatív kommentek elkerülése érdekében: semmi bajom velük, nem nagyon érdekelnek) de azért én sem b*ziznék le egy meleget, mert az sértő.
2015. máj. 15. 16:22
 3/27 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem a meleg szó sokkal undorítóbb mint a bvzi.
2015. máj. 15. 16:28
 4/27 anonim ***** válasza:
0%
engem nem sért, én is használom, aki ezen sértődik be ott komoly gondok vannak
2015. máj. 15. 16:34
 5/27 A kérdező kommentje:

2. Más (hetero) férfiaknak a meleg is ugyanolyan "sértő".

De nem azért, mert melegnek annyira rossz lenni, hanem csak ugyanúgy, ahogy egy melegnek sértő a hetero, mivel ő nem az.

2015. máj. 15. 16:34
 6/27 anonim ***** válasza:
75%
b*zi és b*zi között is van különbség. Én melegként néha magamra is azt mondom, hogy b*zi vagyok, és a haverjaim is néha ezt használják rám, azzal nincs semmi gond. A gond az előtte lévő jelzővel van, ha random emberek ilyeneket mondanak, hogy "mocskos b*zi" és társaik.
2015. máj. 15. 16:59
 7/27 anonim ***** válasza:
82%

Én használom a bu*zi szót magamra is és más bu*zira is. Ezt teljesen tudatosan teszem. Mivel az emberek általában negatív szóként könyvelték el ezt a szót, és szitokként használják. Régen az angolban ugyan ilyen negatív szó volt a gay, a melegek elkezdték tudatosan használni magukra, kiírni helyekre stb, Igy mára teljesen elment a negatív éle. Ez tök jó mert a homofóboknak igy nincs igazán gonosz szavuk a melegekre. Képzeld hogy éreznék magukat a magyarországi homofóbok ha nem lenne nekik a bu*zi szó? :) Meg is pukkandnának.

Amugy gáznak tartom hogy a buz*i szó fent akad a GYK "trgágárságszűrőjén".

2015. máj. 15. 17:14
 8/27 anonim ***** válasza:
37%

nyolcas, azért az angol nyelven beszélő homofóboknak ott van még a fag/faggot :D

amúgy szerintem is, mint hetero, a b*zival nem kéne, hogy gond legyen, elvégre az, szerintem egyáltalán nem rosszabb mint a meleg. csak ne tegyenek elé semmiféle szót, amitől már sértő lesz

2015. máj. 15. 17:25
 9/27 anonim ***** válasza:
83%
szerintem is sértő. én a bvzi szót inkább azokra használom, akik feltűnősködnek, meg botrányosak. A normális melegekkel nincs bajom. Nem azért de az a szó szerintem nagyon sértő egy meleg számára.
2015. máj. 15. 17:36
 10/27 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem nem sértő. Korábban kell ahhoz felkelni, hogy engem meg lehessen sérteni. Iszonyat kevés hozzá egy szó.
2015. máj. 15. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!