Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyűlölöm, hogy meleg vagyok. Tapasztalat?
Válaszd külön a két dolgot! Magadat el kell fogadnod olyannak, amilyen vagy, ez ellen nem tehetsz semmit. A világ meg hát olyan, amilyen. Szomorú dolog, hogy ennyire intoleráns, de ez ellen sem tudsz semmit tenni.
Megfelelő szakember segítségét kéne kérned, aki segíteni tudna neked a konfliktusod feloldásában, és önmagad elfogadásában.
Én pontosan így gondolkoztam, mint te. Egyedül nem tudtam volna elfogadni magam, és ezt sem azért, mert nem tudnám, hanem mert a társadalom rám akart valamit erőltetni, illetve arról akart meggyőzni, hogy mekkora szemét vagyok, hogy szeretek valakit. Én nem fordultam alkoholhoz, sem droghoz, mert azzal tudom, hogy csak rosszabb lett volna. Én is arról gondolkoztam, hogy megöljem magam, mert akkor nem kéne szenvedni, de az sosem jó megoldás. Ez az életed kis része csak, ez változni fog.
Azt mondtad, hogy volt már párkapcsolatod. Lehet, hogy ezt így könnyű mondani, de ne másokkal foglalkozz, hanem magaddal. Ne másoknak akarjál megfelelni, hanem saját magadnak. Ebben a társadalomban amúgy is az a normális, hogy gyűlöljük azt aki más valamiben, ebben a primitív országban ez a természetes. Akik értelmesebbek, azok pont leszarják, hogy ki kivel van. Aki másokat gúnyol, az valószínű a saját nyomorát nem tudja megoldani. Beszélgess hasonló emberekkel, hogy ne érezd magad egyedül.
Semelyik egyház és egyetlen politikus sem haragszik rád. Minden ember szereti önmagát. A nemek közötti harcban mindenki a saját nemét pártolja a másikkal szemben. A saját testedet ismered a legjobban, nyilvánvaló, hogy a saját nemed vonz leginkább, még akkor is, ha ezt nem illő kimondani.
Nem lehetsz annyira önző, hogy ne akarnád megismerni és elfogadni a másik nem létezését. Ennyi elég lenne a világ elfogadásához. Önmagadra hallgass és ne a politikai manipulációkra, ők már holnap sehol nem lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!