Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiúk! Ez egy nehéz kérdés,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ez egy nehéz kérdés, nehéz kérdés. Adott egy szituáció, muszáj dönteni, mit választanátok?

Figyelt kérdés

Bent vagy a sitten, már csak egy-két nap van hátra a szabadulásig, de balszerencsédre betámad egy nagydarab életfogytos faszi a haverjaival a zuhanyzóban. Két lehetőséget ajánl:

1.: Orálisan kell kényeztetned, ő a szádban fog elélvezni és muszáj lenyelned.

2.: Análisan közösül veled síkosító nélkül és beléd élvez.

A férfinek átlagos méretű nemi szerve van, elmenekülni nincs lehetőséged, védekezni nem tudsz a túlerő miatt. Segítségért kiabálni nem tudsz, a srácok levajaztak mindent az őrökkel. Amennyiben kárt teszel valakiben a biztos halál vár rád, ha mondjuk az első esetben kiköpöd a végterméket, csonkolásra számíthatsz.

Melyik lehetőséget választanád? Egyet muszáj!

Ja, ne lessetek ilyen furán, nincs még suli és unatkozom...

2014. febr. 13. 15:45
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%

én tuti szopnék,mert szeretek is,és azért a seggem fontos a kinti világban.

29/f bi.

2014. febr. 16. 02:18
 22/39 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű, hogy leszopnám. A popóba dolog nálam amúgy sem nyerő, így bevállalnám a cumit. Ha jó a pasi, még nagyon betámadnia sem kell, térdelek én magamtól.
2014. febr. 20. 12:33
 23/39 anonim ***** válasza:
100%
Azt hazudnám hogy HPV vagy AIDS beteg vagyok :)
2014. febr. 22. 17:51
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
Van egy pár sztorim amikor javitóba voltam ha érdekel írjatok privit. 16/f
2014. febr. 23. 21:02
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
Baaaaasszus :DDD Szerintem a fiúk többsége nem akarja látni mi kerül bele úgyhogy a 2.at választanák de a franc se tudja :DD
2014. febr. 28. 22:29
 26/39 anonim válasza:
0%

uristen ez nem normális már ez hülyeség miért akarnának egy férfit megerőszakolni vagy leszopatni nem inkább egy lányal akkarnának erőszakosan közösülni fu te télleg nagyon hülye vagy !!

16%L

2014. márc. 25. 16:32
 27/39 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: a sittek nem koedukáltak ám !
2014. márc. 27. 09:14
 28/39 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább átkérném magam egy női börtönbe :D :D :D
2014. márc. 27. 09:20
 29/39 anonim ***** válasza:
73%
Én beválalnám a megk*rást, nem lenne gusztusom olyan sok g*cit enni! És gondolj bele! Ha szopnod kell, kb 10 másodpercenként mélytorkoznod kéne, viszont, ha csak simán meg*asznak, akkor az első 1-2 perc fáj, a többit viszont nem is érzed annyira, mert kitágulsz! 18/f
2015. febr. 3. 21:46
 30/39 anonim ***** válasza:
100%

29-es:

Miért kellene szopáskor mélytorkoznod ?

Illetve: anális erőszaknál nem csak az első 1-2 perc fáj! Hanem végig, plusz utána még egy jó darabig, pláne ha megsérül a záróizom, vagy a nyálkahártya.

2015. febr. 4. 08:15
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!