Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ez egy nehéz kérdés, nehéz kérdés. Adott egy szituáció, muszáj dönteni, mit választanátok?
Bent vagy a sitten, már csak egy-két nap van hátra a szabadulásig, de balszerencsédre betámad egy nagydarab életfogytos faszi a haverjaival a zuhanyzóban. Két lehetőséget ajánl:
1.: Orálisan kell kényeztetned, ő a szádban fog elélvezni és muszáj lenyelned.
2.: Análisan közösül veled síkosító nélkül és beléd élvez.
A férfinek átlagos méretű nemi szerve van, elmenekülni nincs lehetőséged, védekezni nem tudsz a túlerő miatt. Segítségért kiabálni nem tudsz, a srácok levajaztak mindent az őrökkel. Amennyiben kárt teszel valakiben a biztos halál vár rád, ha mondjuk az első esetben kiköpöd a végterméket, csonkolásra számíthatsz.
Melyik lehetőséget választanád? Egyet muszáj!
Ja, ne lessetek ilyen furán, nincs még suli és unatkozom...
Börtönökben már régóta nem megy ez.
Egyrészt van benn annyi "köcsög", aki kávéért, cigiért, stb. vállalja a "lány" szerepét, hogy nincs erőszakra szükség. Másrészt már nagyon odafigyelnek az őrök erre, bűnvádi eljárás jár érte.
Tegyük fel, hogy valami elmaradottabb Közép- vagy Dél-Amerikai országban vagyunk, ahol mégis így mennek a dolgok.
Hát a melegekkel gondolom azért esik meg, mert a melegeknél a szex a szopásból meg az análból áll, nem?
AZ utolsó kettőnek köszi a választ.
Nagyon érdekes a kérdés.Ez úgymond a külvilágban "tabu"
de mindig mondom:Veled is megtörténhet!!!
Nekem tetszik hogy van olyan aki erről megkérdezi embertársait,hiszen erről is illik szót ejteni nem csak mindig az élet szép dolgairól.
Személyes véleményem az,inkább szopnám a farkát és lenyelném.Az anális közösülés tényleg csak azoknál legyen meg akik zárt párkapcsolatban élnek....
Azért hozzáteszem ilyen eset azért jó lenne ha nem történne meg de biztos vagyok benne előfordult már egyesekkel...nem kell hozzá börtön sem....
mindkettőt szeretem de talán inkább szopnék:D
24/bi
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!