Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg srácok ti hogy mentek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok ti hogy mentek el egy auto oktatásra vagy bárhova?

Figyelt kérdés
Pl gyárba cégekbe bevársárló központba munka helyekre stb hogy mentek el?sejtik hogy melegek vagytok? Vagy mikor autot tanultatok vezetni az oktató nem is sejtete hogy melegek vagytok?vagy a melegek nem is vezetnek?

2013. dec. 10. 21:30
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Az király, hogy te dolgoztál egy gyárban, de ennek mi köze ahhoz, hogy ki hogyan éli az életét? Gondolod, hogy a szexuális orientációja mindenkinek annyira meghatározza az identitását, hogy ez az élet minden apró részletére hatással legyen?
2013. dec. 11. 09:34
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

17 éves korom óta vezetek, már több mint 100 ezer kilométert tettem meg. Rajtam nem látszik a másságom, bár amikor 17 éves koromban vezetni tanultam, még magamnak sem nagyon ismertem be, hogy meleg vagyok. A mai napig szinte senki nem gondolná rólam, hogy meleg vagyok.

26/F (meleg)

2013. dec. 11. 09:35
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
A melegek inkább kedvesek szoktak lenni a lányokkal. Az elmondottakból arra tippelnék, hogy a targoncás inkább hím soviniszta lehetett.
2013. dec. 11. 11:14
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Hogy hogyan tanultam meg vezetni. Reggel felkeltem, reggeliztem, megmostam a fogam, felöltöztem, felszálltam a buszra, leszálltam a helyszínen, bemutatkoztam és elkezdtük a képzést. :)
2013. dec. 11. 11:23
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
.. és ezt a kérdést komolyan gondolja..
2013. dec. 11. 13:49
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom! Gratulálok! :D kiérdemelted ezen az oldalon a leghülyébb kérdésért járó címet ! :'DDD
2013. dec. 11. 15:15
 17/27 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom pontosan hogy élnek a melegek de ha úgy élnek mint bárki más akkor megemelném a kalapom.de vannak olyan melegek akik phisziésen nem tudják élni rendesen az életüket mert ha kimenek valahova bele néznek egy ember szemébe és azt gondolják úristen nem is sejtik ha tudnák hogy meleg vagyok elvileg a melegek hátrányban vannak akik úgy tudják élni az életüket épitik a karrierüket pl lakatos márk annak minden elismerésem mert szerintem egy melegnek duplán kell teljesiteni ahoz hogy elismerjék.
2013. dec. 11. 17:28
 18/27 anonim ***** válasza:
70%

Lakatos Márk styleist, ahol melegként jobban lehet érvényesülni. Sok nő veszi körül, és többnyire a nők és a melegek jól kijönnek egymással. Hasonló szakma még a divattervező, fodrász. De picit még a színész meg a nyelvtanár is.

Olyan szakmákban viszont ahol férfidominancia van, mint például a focista, elég nehéz lehet. Nem is túl jellemző.

2013. dec. 11. 18:33
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
phisziésen... nincs több kérdésem
2013. dec. 11. 21:10
 20/27 anonim ***** válasza:
69%

Kérdező: nem tudom, más témában mi újság nálad, melegekkel kapcsolatban olyan sötétség van a fejedben, hogy arra nincs kifejezés.

34/F, meleg, akinek EGÉSZEN DÖBBENETES módon nem okozott gondot az életében a szexuális orientációja (ez irónia, kedves kérdező)....

2013. dec. 11. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!