Hogy élvezzem az örök egyedüllétet? Még nem volt senkim, ezért ha bárhova megyek mindig azaz első h szétnézzek fiùk terén.
Nem értem miért nem bírom ki h ne foglalkozzak velük csak érezzem jól magam. Ők sem foglalkoznak velem sajnos. nem vagyok az a szurke kiseger fele. Nem tudom miert van ez de mostmar szeretnem elvezni az eletem.
Szerintetek?L18
Nem tudod élvezni. Én se tudom. Nekem is mindig az az első, hogy megbámulom a fiúkat. :D Aztán mégis egyedül vagyok. Ne írjatok privit, fölösleges, az isten háta mögött lakok. =)
16L
Nyugi, még csak 18 vagy. :) Az elég fiatal mondjuk egy 80 éveshez képest. Hidd el, a jövő még sok meglepetést tartogat, csak legyél türelmes, addig is: önbizalom és tapasztalat szerzés.
Amúgy meg belül kéne megváltoznod, kicsit nyitottabbnak, bátrabbnak és lazábbnak, közvetlenebbnek lenned. Általában ezek okozzák a gondot.
Te jó ég, négyes válaszoló, Te aztán lelket tudsz önteni az emberekbe! :D
Azért születtünk erre a helyre, hogy élvezzük az itt létet!! Mindenki tudja élvezni, csak felfogás kérdése. Na jó, azért ez nem mindig igaz, de többnyire igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!