Hogy élvezzem az örök egyedüllétet? Még nem volt senkim, ezért ha bárhova megyek mindig azaz első h szétnézzek fiùk terén.
Figyelt kérdés
Nem értem miért nem bírom ki h ne foglalkozzak velük csak érezzem jól magam. Ők sem foglalkoznak velem sajnos. nem vagyok az a szurke kiseger fele. Nem tudom miert van ez de mostmar szeretnem elvezni az eletem.
Szerintetek?L18
2013. okt. 18. 21:46
12/13 anonim válasza:
Sportolj és szerencséd lesz aha, mint ahogy ma nekem. Oda akarok menni egy lányhoz már pár napja, erre most h újra látom, krvára egyből benyomul rá más. Mindegy, lányoknak könnyű, menjél kondiba és majd rád nyomulnak.
13/13 anonim válasza:
Semmi nem tarthat örökké... Egyébként meg keress valami hobbit, tanulj, legyél a barátaiddal, esetleg tarts valami állatot /ne engem/ :D
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!