Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok ti hogy mentek el egy auto oktatásra vagy bárhova?
Figyelt kérdés
Pl gyárba cégekbe bevársárló központba munka helyekre stb hogy mentek el?sejtik hogy melegek vagytok? Vagy mikor autot tanultatok vezetni az oktató nem is sejtete hogy melegek vagytok?vagy a melegek nem is vezetnek?2013. dec. 10. 21:30
1/27 anonim válasza:
Miaf*asz? A melegek nem is vezetnek? OMG!!!
Láttad a Sofőrök című sorozatot?
Ha nem akkor keress rá jutyubon.
Abba van két b*zi.
3/27 anonim válasza:
Nem vezetnek. Sok autóban már van felhevülés-szenzor,el sem indul ha meleg vagy.
4/27 anonim válasza:
Hidd el, te kis hülye, sok melegről te se mondanád meg, hogy azok, nemhogy egy autó, pl. :)
5/27 anonim válasza:
gyalog/busszal ha sejtik sejtik, istenem mit tudok tenni annyira azért nem félek az emberektől ,hogy ne merjek kimenni az utcára
6/27 anonim válasza:
Szomorú, hogy ez egyáltalán felmerül
7/27 anonim válasza:
A melegek szólnak a reptoidoknak hogy teleportálják át őket, és át lesznek teleportálva. Egyébként a reptoidok is melegek. Talán emiatt segítenek nekik.
8/27 anonim válasza:
Remélem, hogy ez csak valami poén kérdés akar lenni.
9/27 A kérdező kommentje:
Figyi én dolgoztam egy nagy gyárban jászberényben és volt ott egy targoncás és feltüen kedves volt velem egy lányal pedig olyan bunkon beszélt nem tudom miért de szerintem lehet meleg volt mosolygott is rám de egyáltalán nem látcodott rajta hogy pl meleg.hetero ki nézete volt nem lányos volt jó képű sportos tetkos vagány pasi volt persze nem biztos hogy meleg volt.és ki tudja pl utcán hogy ki a leszbi vagy meleg vannak akiken meglátni lányos vagy férfias kinézetük van de vannak akiken egyáltalán nem.
2013. dec. 11. 00:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!