Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mért van az hogy szinte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az hogy szinte mindegyik meleg gazdag?

Figyelt kérdés
Lehet hogy a melegekben van egy olyan erő hogy csak azért is minden áron sikeres leszek mert meleg vagyok? Rengeteg dús gazdag meleg van az országban és a világban de miért?

2013. nov. 7. 23:31
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
Vazzeg, egy csomó nem gazdag meleget ismerek...
2013. nov. 14. 21:34
 32/37 A kérdező kommentje:
Hát nem tom hogy vagytok vele énis halotam sok hetero gazdagról de többségük szegén csak panaszkodnak igy nincs pénz ugy nincs pénz jó hogy nincs ha nem tesznek érte az isten nem fog nekük adni csak nagy rakás sz........ egy szóval olyan meleget akinek anyagi gondjai lennének csak nagyon keveset halotam.a legnagyobb üzlet emberek akikről elképzelni sem tudnám hogy melegek egy szóval szerintem a melegek elég talpra esetek lehet az hajtcsa őket hogy melegek lehet az mert nincs vallásuk.nem tom de az biztos hogy melegek 90% ha nem is gazdag de az biztos nincsenek anyagi gondjai
2013. nov. 14. 23:32
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
Hát elég fura elképzeléseid vannak a világról, és arról, hogy mi "hajcsa"...Megsúgom, hogy a melegek között pont annyi a hülye és az életképtelen, mint a heterók között, ergo sok melegnek vannak anyagi gondjai vagy legalábbis nem GAZDAGOK, bár kezdem azt sejteni, hogy nagyon máshogy definiálod azt, hogy ki a gazdag, mint én...
2013. nov. 14. 23:35
 34/37 anonim ***** válasza:
84%
szerintem ez nem igaz, de tény, hogy én is nagyon sok olyan meleget ismerek, aki gazdag családból jön. tehát pl iphone, márkás ruhák, stb.
2013. nov. 15. 11:41
 35/37 A kérdező kommentje:
Igazából azért is szoktak bünözők megismerkedni a meleg férfiakal a társkeresőkön hogy fel mehesenek a lakásukba aztán kifosztják őket
2013. nov. 15. 13:12
 36/37 anonim ***** válasza:
4%
A végbélmanó pénzt utal a bankszámlájukra az elvégzett munka után, mert kidörgölik a székletmaradványokat a lakhelyükről.
2013. nov. 15. 13:22
 37/37 anonim ***** válasza:
Nem igaz 😀
szept. 22. 01:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!