Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy szinte mindegyik meleg gazdag?
Figyelt kérdés
Lehet hogy a melegekben van egy olyan erő hogy csak azért is minden áron sikeres leszek mert meleg vagyok? Rengeteg dús gazdag meleg van az országban és a világban de miért?2013. nov. 7. 23:31
1/37 anonim válasza:
Ez fordítva van. Azért lesznek melegek, mert jómódukban már nem tudnak mit kezdeni magukkal. És most melegnek lenni menő.
2/37 anonim válasza:
Neked amúgy van vákuum a fejedben?
3/37 anonim válasza:
Te ezt honnan veszed? Buta. Szerintem te a melegek 1%át nem ismered....
4/37 anonim válasza:
Ezt honnan veszed? Én nem tapasztaltam ilyet.
5/37 anonim válasza:
Tényleg? Akkor ezen túl meleg vagyok. Hamarosan meleg milliomos. :P
De biztos azért van ez így, mert mivel ők ugye melegek, ezért nem kell a fűtéssel bajlódniuk.
6/37 anonim válasza:
Abszolút nincs így. Gondold már végig, te csak bizonyos melegekről hallasz, akik a médiában szerepelnek. Ők nyilván nem a csórók közül kerülnek ki.
A 99%-ukról viszont soha életedben nem hallottál semmit, nem ismered az életkörülményeiket. Vannak csóró melegek is, hidd el. Többen, mint a gazdagok!
7/37 Pretty Ballerina válasza:
Szerintem ismer egy meleget, akinek minden jobban bejött az életben, mint neki, és most itt siránkozik, hogy milyen igazságtalan az élet.
8/37 anonim válasza:
Köszönjük!
9/37 anonim válasza:
Kérlek olvassad el ebben a topikban a 8. hozzászólást!
10/37 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!