Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy szinte mindegyik meleg gazdag?
Azért az nem igaz, hogy a melegek mind dúsgazdagok lennének :)
Bár azért az talán igaz, hogy valamivel jobban élnek, mint az átlag, ennek okát én két dologban látom:
- egyrészt a melegek közt átlagban több a diplomás,
- másrészt a melegek döntő többsége, érthető okok miatt, nem vállal gyereket, egy, pláne több gyerek felnevelése viszont jelentős költséggel jár, amit egy meleg értelemszerűen magára költhet.
24/F(m)
azért, mert a tv-ben látsz melegeket akik gazdagok pl Ricky Marint, Neil Patrick Harris az nem azt jelenti, hogy az átlagemberek között nincsenek melegek....
nyilván a munkahelyeden is van, csak nem járkál egy cetlivel a homlokán hogy helló meleg vagyok :D
Én meleg (leszbikus) vagyok, de sajna nem vagyok gazdag :D lehet hogy én pont beletartozok abba a nagyon kevésbe akit nem ismersz :D hamár ennyi meleg gazdagot ismersz :D de ha már ennyit ismersz biztos van köztünk leszbikus szingli, mutasd már be nekem, hogy ne tartozzak már azon kevesek közé akik csórók :D köszipuszi :D
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!