Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aktív vagy passzív? (meleg)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

IamME21 kérdése:

Aktív vagy passzív? (meleg)

Figyelt kérdés

Hello meleg srácok,

Így fél egykor jár az agyam, és azon töprengek, h aktív v passzív srácból van-e több? Légyszi írd oda, h te mi vagy (ha uni, azt is h melyiket szereted jobban, ha van ilyen), és hogy véleményed szerint kik vannak többen.

Kezdem én:

passzív 18 éves fiú, szerintem aktívból van több (hál'istennek :DD )

p.s. meleg srácok válaszát várom, ezért bármely' férfi nemű emberi lény elismeri, h ebbe a kategóriába tartozik, ha a kérdéshez kommentel<3

köszi a válaszokat

xoxo

2013. máj. 18. 00:31
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
94%

18 éves uni vagyok

szerintem passzívből van több :D

2013. máj. 26. 15:34
 32/35 anonim ***** válasza:
79%
sziasztok. én csak annyit szeretnék kérdezni hogy mit jelent aktívnak vagy passzívnak lenni. köszi. amúgy hetero vagyok (bár lehet hogy bi ,nem tudom)
2013. jún. 8. 11:23
 33/35 ftf1983 ***** válasza:
94%

Lehet, hogy bi? Azt szerintem azért érzi az ember :D

Aktív/passzív/uni, azaz röviden APU a szexben betöltött szerepet jelöli, azaz az aktív az, aki dugja a passzívat az uni pedig mind a két szerepet szereti és csinálja, de ezeket lehet még jobban árnyalni is... :P

2013. jún. 9. 10:45
 34/35 anonim ***** válasza:
59%
Nem !passzivbol van több,én egy elvetemült,kissé örült szörösmellü férfiként tudom.sajana tömegével ostrtomolnak a 30 as 40 es magukat srácnak képzelö férfinök,akik "lányok"tehár passivak,pegig én csak a hómvas arcu nyunyokákra bukok,azok izgatnak.
2013. jún. 11. 11:03
 35/35 anonim válasza:

Úgy látom 11 évvel ezelőtti kérdés, azóta eltelt egy kis idő, kis tapasztalatot megosztanék:D

22 bi. Pasival egyszer voltam, uninak hittük magunkat, de ahogy betettük egymásnak rájöttünk, hogy aktívak vagyunk:D

Manapság én csak unikkal találkozok, akik valójában aktívok lehetnek, mivel a végén mikor taliznánk beparáznak, hogy nem dughatóak!:s

Szerintem korosztálytól is függ ki milyen szerepbe képzeli magát. A fiatalok nagy része passzív, az idősebbek általában unik. Ismerek aktív srácot is, aki felajánlotta nekem lehetnék az első aki megd*gja:D Mai világban az számít, hogy ki mennyire kanos az adott pillanatban.

Ha külföldi tendenciát számításba vesszük több az aktív, viszont ők maguknak csinálják ettől függetlenül valamilyen segédeszközzel.

(Ui: passzív pasik írjatok:D)

aug. 27. 01:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!