Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív vagy passzív? (meleg)
Hello meleg srácok,
Így fél egykor jár az agyam, és azon töprengek, h aktív v passzív srácból van-e több? Légyszi írd oda, h te mi vagy (ha uni, azt is h melyiket szereted jobban, ha van ilyen), és hogy véleményed szerint kik vannak többen.
Kezdem én:
passzív 18 éves fiú, szerintem aktívból van több (hál'istennek :DD )
p.s. meleg srácok válaszát várom, ezért bármely' férfi nemű emberi lény elismeri, h ebbe a kategóriába tartozik, ha a kérdéshez kommentel<3
köszi a válaszokat
xoxo
18 éves uni vagyok
szerintem passzívből van több :D
Lehet, hogy bi? Azt szerintem azért érzi az ember :D
Aktív/passzív/uni, azaz röviden APU a szexben betöltött szerepet jelöli, azaz az aktív az, aki dugja a passzívat az uni pedig mind a két szerepet szereti és csinálja, de ezeket lehet még jobban árnyalni is... :P
Úgy látom 11 évvel ezelőtti kérdés, azóta eltelt egy kis idő, kis tapasztalatot megosztanék:D
22 bi. Pasival egyszer voltam, uninak hittük magunkat, de ahogy betettük egymásnak rájöttünk, hogy aktívak vagyunk:D
Manapság én csak unikkal találkozok, akik valójában aktívok lehetnek, mivel a végén mikor taliznánk beparáznak, hogy nem dughatóak!:s
Szerintem korosztálytól is függ ki milyen szerepbe képzeli magát. A fiatalok nagy része passzív, az idősebbek általában unik. Ismerek aktív srácot is, aki felajánlotta nekem lehetnék az első aki megd*gja:D Mai világban az számít, hogy ki mennyire kanos az adott pillanatban.
Ha külföldi tendenciát számításba vesszük több az aktív, viszont ők maguknak csinálják ettől függetlenül valamilyen segédeszközzel.
(Ui: passzív pasik írjatok:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!