Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aktív vagy passzív? (meleg)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

IamME21 kérdése:

Aktív vagy passzív? (meleg)

Figyelt kérdés

Hello meleg srácok,

Így fél egykor jár az agyam, és azon töprengek, h aktív v passzív srácból van-e több? Légyszi írd oda, h te mi vagy (ha uni, azt is h melyiket szereted jobban, ha van ilyen), és hogy véleményed szerint kik vannak többen.

Kezdem én:

passzív 18 éves fiú, szerintem aktívból van több (hál'istennek :DD )

p.s. meleg srácok válaszát várom, ezért bármely' férfi nemű emberi lény elismeri, h ebbe a kategóriába tartozik, ha a kérdéshez kommentel<3

köszi a válaszokat

xoxo

2013. máj. 18. 00:31
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
95%

Aktív vagyok, eddig 2 alkalommal próbáltam ki a 'másik oldalt' :)

Az ismerőseim között inkább a passzívak vannak fölényben.. (ami nekem csak jó ;)

22F

2013. máj. 19. 23:35
 22/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hogy így a végére rendes válaszokat kaptam. Bár még mindig nem tudom kik vagyunk többen... :DDDD Na mind1, azért imádlak titeket, mert válaszoltatok.
2013. máj. 20. 00:11
 23/35 ftf1983 ***** válasza:
94%

Szerintem az, hogy aktív, passzív vagy uniból van több egy költői kérdés, mert mindenki mást tapasztal :D És ugye vannak azok, akik időnként oldalt váltanak, mert éppen olyan időszakuk van :D

Amúgy azt én is tapasztalom, hogy az unikból nagyon kevés a valóban uni és a többség inkább a passzív oldalt szereti. Én mondjuk a passzívokat szeretem, mert ők nem akarnak megdugni...

2013. máj. 20. 10:23
 24/35 anonim válasza:
94%

Passzív 26

Szerintem a passzívokból több van.

Nekem most volt a körülmetélésem, (emiatt voltam passzív) de most hogy rendben lesz, kipróbálom a dugást! :D

2013. máj. 20. 14:40
 25/35 anonim ***** válasza:
94%
uni,de inkább passzív.
2013. máj. 21. 02:20
 26/35 anonim ***** válasza:
79%
Én bi vagyok de lecci írjátok privit :)
2013. máj. 21. 12:51
 27/35 anonim ***** válasza:
79%
Ohh srácok, szervezzünk egy orgiát! >.< :DDDDDD
2013. máj. 21. 14:46
 28/35 anonim ***** válasza:
79%
Alex? :DD én már benne vok abba a csoportba fb n :D
2013. máj. 21. 15:03
 29/35 anonim ***** válasza:
94%
nem nyert.. :DD milyen csoport? :O
2013. máj. 22. 20:56
 30/35 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem a kérdező cuki lehet, legalábbis az utóirat alapján, meg az írásai alapján :D

amúgy uni vagyok :D És sztem a melegek minimum 75%a passzív :D

2013. máj. 26. 04:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!