Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív vagy passzív? (meleg)
Hello meleg srácok,
Így fél egykor jár az agyam, és azon töprengek, h aktív v passzív srácból van-e több? Légyszi írd oda, h te mi vagy (ha uni, azt is h melyiket szereted jobban, ha van ilyen), és hogy véleményed szerint kik vannak többen.
Kezdem én:
passzív 18 éves fiú, szerintem aktívból van több (hál'istennek :DD )
p.s. meleg srácok válaszát várom, ezért bármely' férfi nemű emberi lény elismeri, h ebbe a kategóriába tartozik, ha a kérdéshez kommentel<3
köszi a válaszokat
xoxo
Aktív vagyok, eddig 2 alkalommal próbáltam ki a 'másik oldalt' :)
Az ismerőseim között inkább a passzívak vannak fölényben.. (ami nekem csak jó ;)
22F
Szerintem az, hogy aktív, passzív vagy uniból van több egy költői kérdés, mert mindenki mást tapasztal :D És ugye vannak azok, akik időnként oldalt váltanak, mert éppen olyan időszakuk van :D
Amúgy azt én is tapasztalom, hogy az unikból nagyon kevés a valóban uni és a többség inkább a passzív oldalt szereti. Én mondjuk a passzívokat szeretem, mert ők nem akarnak megdugni...
Passzív 26
Szerintem a passzívokból több van.
Nekem most volt a körülmetélésem, (emiatt voltam passzív) de most hogy rendben lesz, kipróbálom a dugást! :D
Szerintem a kérdező cuki lehet, legalábbis az utóirat alapján, meg az írásai alapján :D
amúgy uni vagyok :D És sztem a melegek minimum 75%a passzív :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!