Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív vagy passzív? (meleg)
Hello meleg srácok,
Így fél egykor jár az agyam, és azon töprengek, h aktív v passzív srácból van-e több? Légyszi írd oda, h te mi vagy (ha uni, azt is h melyiket szereted jobban, ha van ilyen), és hogy véleményed szerint kik vannak többen.
Kezdem én:
passzív 18 éves fiú, szerintem aktívból van több (hál'istennek :DD )
p.s. meleg srácok válaszát várom, ezért bármely' férfi nemű emberi lény elismeri, h ebbe a kategóriába tartozik, ha a kérdéshez kommentel<3
köszi a válaszokat
xoxo
uni :3
adni és kapni is szeretek :D sztem passzívokból vannak többen
16/f
Én aktív vagyok, de passzívból többet ismerek :D
18 f
én uni vagyok, ismerőseim körében több az aktív
19/F
passzív vagyok, nem tudom miből van több. feltűnően szerintem egyikből se.
23/F, bi
Én passzívat keresek, de hát annyi a link közöttük.
Szóval, szövegben lehet többen vannak, de ha találkozni kellene, ami csak szükséges, - addigra felszívódnak.
Aktív 23
Én azt veszem észre hogy sok a passzív srác aki ismerkedne velem,elvileg anno uni beállítottság volt megjelölve az adatlapomon, de akkor is inkább csak passzívak írtak....ami nem is baj
Én A/19
Nem tudom,én sok passzív sráccal voltam már,de nekem viszont szintén sok aktív srác szokott írogatni, hátha meggondolom magam,ami elég valószínűtlen..... :)
22 és uni vagyok.
Bár többször szoktam passzív lenni, mert így alakul, de ettől függetlenül mindkét oldalt szeretem.
Szerintem passzívokból több van.
Aktív.
Szerintem majdnem ugyanannyian vannak, de legtöbb az uni.
19.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!