Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Zavarna, ha látnál 2 srácot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna, ha látnál 2 srácot egymással csókolózni?

Figyelt kérdés

2012. dec. 18. 20:58
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
12%

1, ez nem az a kérdés, menj oda és írd ezt oda ne ide!

2, én nem mondtam semmi ilyet, ezt is annak írd aki mondta, ne ide, ne nekem, ne nekünk!

2012. dec. 25. 14:39
 52/69 anonim ***** válasza:
100%

"Nem vagyok homofób"

te nem homofób vagy, hanem homokos. minden homoszexualitással foglalkozó topikban ott pattogsz, és bőszen hangoztatod, hogy te utálod a homoszexuális dolgokat, holott csak az kiabál, akinek a háza ég, és eléggé ideges leszel, ha valaki szóba hozza, hogy a homofóbokról kimutatták, hogy látens melegek. steiner kristóf nem kommentelne ennyit meleg topikokba, mint te :DD

2012. dec. 25. 18:07
 53/69 anonim ***** válasza:
100%

"Azt sem értem honnan veszi bármelyik meleg is, hogy nem állnánk ki érte mint magyarért, ha kellene!

Nem vagyok homofób! Ha egy emberről kiderülne, hogy meleg és segítségne szorulna, ugyanúgy segítenék neki"

Bla, bla, bla

Amíg csak a melegek fertőződtek és haltak meg AIDS-ben, a kutyát se érdekelt az egész, mert nagyívben tettek arra, hogy hullanak a b.uzik. Nem volt pénz kutatásra, megelőzésre. Amint az első hetero hercegnőcske beteg lett, azonnal felfújták az egészet és milliárdokat áldoztak a kutatásra.

Itt Magyarországon még mindig elsősorban a melegek fertőződnek meg, ezért sokan követelik, hogy az AIDS/HIV kezeléseket ne támogassa a tb. A melegeknek még ez se jár szerintük. Haljanak csak meg.

Természetesen a melegek pénze az kell. Fizessék csak az adót a balekok, de vissza nem kapnak belőle semmit.

Még rendőrt se tudnak hívni, ha megtámadják őket az utcán, mert akkor a rendőr is be szál a verésbe.

Az egyik alkotmánybíró meg kimondta, hogy ha a melegekről van szó, akkor nyugodtan el lehet tekinteni az alkotmánytól.

2012. dec. 25. 19:23
 54/69 anonim ***** válasza:
70%

Haha 48-as, te melegkent kikered magadnak? Haha... Hat felolem az osszes erdelyi elmehet a pics@ba a szlovakokkal egyutt mert ugye mast nem nagyon csinalnak minthogy ide jonnek az xfuctorba!

Na de nem erdekel ez a nemzetes kerdes :) de szerintem tenyleg csatoljuk ide Braziliat es Mexicot hiszen oda is koltoztek paran 56-ban es nem onszantukbol :)

Na, mit szoltok?

2012. dec. 25. 20:23
 55/69 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavarna Bár amint olvasom az itt lévő sok heteró bolondot már igen :D de belegondolva ha annyira igazuk van... hogy lehet hogy más országokban ez normális dolog? vagy a melegeknek bujkálni kéne? szerintem ezzel a felfogással van baj XD nem is kicsi hozzá tenném ha azzal jönne bárki hogy akkor más Országokban van probléma akkor miért a magyar nép a birka...?? vagy miért mi vagyunk nagy csödbe? nem más ország? mert nekik van eszük.... nem begyöpösödött nép mint a Magyar... ennyi^^ 18 fiu/ meleg :D
2012. dec. 25. 22:38
 56/69 anonim ***** válasza:
14%
55: nem tetszik? Le lehet lépni, nyitva van az összes határ, szervusz!
2012. dec. 25. 22:43
 57/69 anonim ***** válasza:
89%
Engem nem. Jobban felizgat, mint ha azt látom, hogy egy hetero pár szexel. A legjobb fantáziáim melegekről szól. 18/N
2012. dec. 27. 18:45
 58/69 anonim ***** válasza:
100%
engem nem zavarna :) ők is emberek csak kicsit másképp gondolkodnak és aki megveti őket azzal csak saját magát minősíti. : ) úgy hogy hajrá skacok vállaljátok fel! :) L/19
2012. dec. 28. 17:24
 59/69 anonim válasza:
100%
Nem, minden ember más... Ők ilyenek, ha ez teszi őket boldoggá akkor örüljenek.
2012. dec. 28. 19:26
 60/69 anonim válasza:
100%
Nem :)(lány,hetero)
2012. dec. 28. 21:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!