Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Zavarna, ha látnál 2 srácot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna, ha látnál 2 srácot egymással csókolózni?

Figyelt kérdés

2012. dec. 18. 20:58
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
96%

Le a balkezesekkel! :D

Egyebkent ez a valaszadó aki azt mondja hogy ez egy deviancia, tuti hogy titokban azon abrandozik a HETERO kapcsolataban, hogy egyszer úgyis kiprobalja a sajat nemével! Sokat jarok külföldre es rengeteg csokolozo vagy kezen fogva maszkalo sracokat lattam mar Amsztiban, nemetorszagban, angliaban, usaban, es soha nem fogott el undor! Egyszer lattam ket sracot az Andrassy uton kezen fogva menni, es itt sem nyirtak ki őket! Annak aki azt gondolja hogy ez deviancia, annak egy peklapattal szet kellene utni az arcat! Es tudod az a legcikibb hogy az ilyen begyepesedett agyuak meg gyereket is fognak csinalni!

Szegyen hogy ez az orszag itt tart! Tolem nyugodtan smarolhatna a ket srac! Es barcsak ez az orszag ott tartana hogy a melegek itthon is szabadok lennenek, nem pedig bujkalasra itelve!

2012. dec. 22. 09:33
 42/69 anonim ***** válasza:
100%

az a 90 % nagyjából ami nem meleg, szal 10% (embereknk nagyjából ennyi %-a az, aki nyíltan, vagy titokban homoszexuális)+ akiket nem érdekel, + akiknek szimptikus:D

am meg két túlsúlyos ember románca is van aki szerint visszataszító, most akkor a túlsúlyosakat is rekesszük ki, mert mi többen vagyunk, vagy mi? elfogadni és azonosulni nem ugyanaz, nem kéri senki, h. csináld te is ezt. nem értem mi ezzel a probléma

2012. dec. 23. 00:33
 43/69 anonim ***** válasza:
86%
Szlovákiában attól vannak rosszul sokan, ha valaki megszólal magyarul. Félelmet kelt bennük. Akkor most még jobban szigorítani kéne a nyelvtörvényt?
2012. dec. 23. 12:06
 44/69 anonim ***** válasza:
22%

43, már nem tudjátok milyen abszurd példával erősítsétek meg az igazatokat. Jöttök a balkezességgel, a bőrszínnel (ezzel már nácinak is beállítanátok minket, pedig semmi bajunk a bőrszínnel), jöttök a hajszínnel, most meg jöttök a nemzeti hovatartozással?

Ezek egyre szánalmasabb példák, abszolút nem illenek bele a ti betegségetek dolgával.

Ami pedig Szlovákiát illeti... miféle Szlovákia? Szolvákia nincs is, csak "papíron". Magyar terület, magyar városokkal, magyar népdal dallamára kreált himnusszal, lopott címerrel, és durván egy évtizedes történelemmel, és egy elmebeteg államfővel, ne keverjük ide azt a kreált országot, senkiházi népet, mind agresszív nacionalista irigy ember! Trienon pedig egy igaz magyar emberben minimum vérnyomás emelkedést és haragot vált ki, és szomorúságot! Aki ezt nem érzi, az miféle magyar?

Attól, hogy európa és az Unió kijelent valamit, attól az még nem biztos, hogy igaz, igazságos, vagy szent és sérthetetlen, az Unió is egy rettenetes beteges dolog, egy igazi ragály, semmivel nem jobb mint a Szovjetunió volt! Mindkettő ártelmes volt, csak mindkettő más módon, más módszerekkel!

Na de ne térjünk el a tárgytól, szóval a hasonlat nagyon béna volt!!

2012. dec. 23. 16:21
 45/69 anonim ***** válasza:
92%
beindulnék:D egyáltalán nem zavarna
2012. dec. 24. 22:56
 46/69 anonim ***** válasza:
69%

Kit erdekel Szlovákia? Ha annyira magyar vagy akkor foglald vissza magadnak aztan tarts el tobb millió szlovakot, mintahogy Orban maniaja az erdelyi magyarok sorsa! Akik mellesleg nem erdelyi magyarok hanem romanok! Braziliaban tobb magyar el mint erdelyben, nem akarunk onnan is egy darabot idekapcsolni? 2013-at irunk, el kellene mar fogadni hogy hol vannak a hatarok! Aki itt van az magyar, aki ott az roman meg szlovak!

Es nem zavar ha sracok smarolnak! Sem az ha egy fiu-lany par, sem az ha ket csaj! Az sem zavar ha kisnyugdijjas smarol a kutyajaval!

Ez a meleg tema mar leragott csont!

Aki fujjol az homofob, aki arra vagyik hogy nagy f@szt fogjon ha a felesege elutazik par napra... Ugyanmar. Egy szexualitasaban biztos embert miert zavarna ha ket ferfi smarol? Hol erdekel engem? De most komolyan!

2012. dec. 25. 09:14
 47/69 anonim ***** válasza:
24%
46-os, te hogy mered magadnak magyarnak hívni azok után, hogy a saját honfitársaidat lerománozod??? Születtél volna te a határ túloldalán és kapnál te olyan megjegyzést, amelyben azzal a néppel azonosítanak, évtizedek óta a nemzetedet gyalázza...
2012. dec. 25. 13:06
 48/69 anonim ***** válasza:
80%
Magyarként és melegként kikérem, hogy így illessék határon túli honfitársaimat. Ezért tartunk itt ahol. Egy képzeletbeli határ, vagy egy delíriumos könyv ide vezet. Miért nem tartunk össze?
2012. dec. 25. 13:28
 49/69 anonim ***** válasza:
84%

Nem tudom miért kellett idekeverni a nemzeti hovatartozást!

Azt sem értem honnan veszi bármelyik meleg is, hogy nem állnánk ki érte mint magyarért, ha kellene!

Nem vagyok homofób! Ha egy emberről kiderülne, hogy meleg és segítségne szorulna, ugyanúgy segítenék neki, ha meg kell menteni az életét ugyanúgy megmenteném, ha ki kellene állni érte mint honfitársamért megtenném! Nem utálom a meleg embereket, én csak a szexualitásuktól vagyok rosszul, valamint a házasságukat és a gyermekvállalásukat nem támogatom, ezen túl nekem semmi gondom velük, és ugyanolyan emberként kezelem őket mint a többieket!

2012. dec. 25. 13:53
 50/69 anonim ***** válasza:
93%

"Azt sem értem honnan veszi bármelyik meleg is, hogy nem állnánk ki érte mint magyarért, ha kellene!"

Nem olyan rég megkaptuk egy másik kérdésnél, hogy mi a nemzet legalja vagyunk és nem szolgáljuk a nép felemelkedését. (Mert nem szaporodunk).

2012. dec. 25. 14:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!