Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Zavarna, ha látnál 2 srácot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna, ha látnál 2 srácot egymással csókolózni?

Figyelt kérdés

2012. dec. 18. 20:58
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
100%
miért zavaró erkölcsileg ha két fiú szereti egymást?
2012. dec. 21. 09:56
 32/69 anonim ***** válasza:
8%

Szeressék egymást, az nem zavar, de ne smároljanak az orrunk előtt!

Ne próbálja megmagyarázni már senki, hogy ha pl. egy buszon neki áll két férfi smárolni, akkor a buszon ülök mosolyognak és örülnek ennek, és ugyanolyan érzéseket kezednek magukban érezni mintha egy normális párt látnának csókolózni!

Ne legyünk már hülyék! 99%-át a szemtanúknak zavarni fogja, undorodni fognak tőle, és fel lesznek háborodva, magukban mindenfélének elmondják a két meleget!

Az ott lévők 99%-ának nem lenne igaza? Ők tévednének? Ők lennének a rosszak és az 1%-nak lenne igaza és a 99% változzon meg ez 1% devianciája miatt?

Ezt ugye nem gondolod komolyan? Nem fog megváltozni és nem is kell, hogy megváltozzon, és ez a 99% nem is kell, hogy toleráns legyen a melegekkel szemben, ha nem akar! Abszolút nem kell hogy eltűrje, vagy elfogadja ezt az 1%-ot!

2012. dec. 21. 10:02
 33/69 anonim ***** válasza:
95%

"99%-át a szemtanúknak zavarni fogja"

ezt úgy hívják, pszichikai projekció. azért, mert téged zavar, úgy gondolod, mindenkit (majdnem mindenkit) zavar. pedig én nem lennék biztos abban a 99%-ban.

2012. dec. 21. 12:43
 34/69 anonim ***** válasza:
96%
Engem nem zavar nagyon cuki mikor két srác smárol:) 26F meleg
2012. dec. 21. 12:51
 35/69 anonim ***** válasza:
9%
Jó, ha ennyire számokról akarsz vitatkozni akkor legyen 90% most jobb? Te sem gondolod komolyan hogy ha véletlenszerűen kiválasztunk 100 magyar lakost, abból 90 nem fog undorodni két meleg csókolózásától? Dehogynem fog, és ha megkérdeznéd őket lenne aki durván utasítaná el a melegeket, és persze lenne aki finoman, mert nem vagyunk egyformák, de egyik sem mondanáá azt, hogy nem zavarja, vagy azt, hogy jaj de jó!
2012. dec. 21. 14:21
 36/69 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó, ne magadból indulj ki!!!

Én IGENIS ÖRÜLNÉK NEKI simán leállnék velük beszélgetni is, mert NEM VAGYOK ILYEN BEGYÖPÖSÖDÖTT HOMOFÓB.

És ezt heteróként és nőként mondom.

2012. dec. 21. 15:08
 37/69 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lehet elutasítani egy olyan dolgot, ami létezik? Ha azt mondom, hogy utálom a pirosat, akkor irtsunk ki minden pirosat?

Magadtól elutasíthatod, hogy nem kérsz belőle. Mint ahogy én sem festem a szobámat pirosra, például. De attól még léteznek piros szobák. És ugyanígy melegek.

2012. dec. 21. 17:23
 38/69 anonim ***** válasza:
100%
nem :)) ha boldogok akkor nyugodtan, nekik is ugyan annyi joguk van hozzá mint másoknak :)
2012. dec. 21. 20:09
 39/69 anonim ***** válasza:
100%
a 90%nak sincs semmi alapja... az a te kitalációd.
2012. dec. 21. 20:21
 40/69 anonim ***** válasza:
100%
Ok, ennyi erővel az is, aki balkezesnek születet (többek között én is), akkor ezentúl legyen arra kötelezve, hogy az otthonán kívül jobb kézzel írjon, egyen, stb... Hiszen ez is egy születési rendellenesség, egy deviancia nemde? Az emberek 90%-a jobbkezes, tehát a balkezesség egy felháborító dolog. Le a nyílt utcai balkézhasználat! ;)
2012. dec. 22. 00:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!