Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha látnál 2 srácot egymással csókolózni?
Figyelt kérdés
2012. dec. 18. 20:58
11/69 anonim válasza:
Egy Springfield távcsövéből nézve nem... Szabadszemmel igen..
De én annyira nem bírom a retkes bu.zikat, hogy közéjük is csapnék. Szó szerint..
12/69 anonim válasza:
Igen, ha egy mód van rá ne nyílvános helyen csinálják már
13/69 anonim válasza:
Nem, inkább az jutna eszembe, hogy hiányzik a barátnőm.
21/L
14/69 anonim válasza:
Egyáltalán nem!(de durvák a válaszok,megdöbbentő)
15/69 anonim válasza:
annyira zavarna mint a fiu-lány csók
16/69 anonim válasza:
Igen, engem is zavarna, de csak annyira, amikor egy fiú-lány páros száraz szexel ...
Aranyos puszi nem zavar, inkább csak zavarba ejtő lenne, még nekem is. :)
mF/19
18/69 anonim válasza:
"Igen, ha egy mód van rá ne nyílvános helyen csinálják már"
Én a kövér emberektől undorodom. Nem is akarok látni egyet sem. Ne jelenjenek meg nyilvános helyen, vagy fogyjanak le!
19/69 anonim válasza:
Igen zavarna. Láttam is már. Utáma állítólag néhány fiatal meg is kergette őket - mondották a Kék Sirályban.
20/69 anonim válasza:
Örülnék neki, nagy b*ziboszi vagyok:) Azt is simán kinézem magamból, hogy leállok velük dumcsizni.
A homofóbok ássák el magunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!