Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Passzív melegek, akik gyakran...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Passzív melegek, akik gyakran részesülnek anális szexben: Nem tágultatok ki annyira, hogy az már zavaró legyen a mindennapjaitokban?

Figyelt kérdés

Én ugyan aktív vagyok, még nem szeretkeztem ilyen módon, sőt még párkapcsolatom sem volt (fiatal felnőtt vagyok).

Érdekel ez a kérdés, mert ha majd megtalálom a kis Drágámat, szeretném tudni, hogy kb. mi az a mennyiség, amivel még nem ártok neki. Én biztosan nagyon féltő leszek Vele!

Szerintem aktív félként nekem elég lenne análból heti egy is. A szerszámom mérete sem olyan hatalmas, 14 cm kb.

Az előkészületekkel és a síkosító használatával is tisztában vagyok nagyjából.

Főleg olyan passzív melegek válaszát várom, akik már sok ideje élnek nemi életet.

Ja és köszönöm, de nem kérek privátot! :)

ma 15:12
 1/7 anonim ***** válasza:
14%
Egy idő után az se ritka, ha pelenkára van szükség. Az a lyuk nem arra lett kitalálva. Nőknél sem.
ma 15:34
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Egy izomrol beszelunk, ami kepes kitagulni es osszeszukulni. Ha tudnad miket tomnek magukba egyesek, es semmi bajuk nem lesz tole. Persze ez adottsag kerdese is lehet, en peldaul elegge birom, es nekem heti 1 nagyon keves lenne analra, annal sokkal tobbszor kivanom! 😊
ma 15:38
 3/7 anonim ***** válasza:
81%
Én 14 éves korom óta napi szinten passzív vagyok és eléggé szűk meg mindig most 28 vagyok próbáld ki mennyire ;)
ma 16:03
 4/7 anonim ***** válasza:
65%
Régen mindig született csaj barátnőim voltak. A mostani párom transzi csaj. 4eve vagyunk együtt. Sosem gondoltam volna hogy egyszer majd én leszek seggbe pattintva. De úgy alakult hogy seggbe lettem. És azóta is heti rendszerességgel 1-2alkalommal én vagyok a passzív 🙂
ma 16:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
3: 14 éve minden nap??
ma 17:33
 6/7 anonim ***** válasza:
88%
38 vagyok. Viszonylag gyakran dugnak meg, volt párom, aki másfél évig, míg együtt voltunk, kb minden nap. Nem lett semmi bajom. Amiket írtál (előkészítés, síkosító, türelem), azokat alkalmazva. :)
ma 18:48
 7/7 anonim ***** válasza:
29%
Nagyon ne kapjatok rá, inkább szopjátok egymást.
ma 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!