Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért tagadja sok heteró a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tagadja sok heteró a tini kori kíváncsiságból eredő bi/meleg élményeit?

Figyelt kérdés
Konkrétan nekem is volt több sráccal. Köztük van egy nagyon nagy farkú. Mikor pár éve bedobtam hogy egyszer lehetne újra kb előadta nekem hogy sose volt ilyen. Ami csak azért vicces mert nem hogy sose hanem 6 alkalommal is volt. Ő dugott meg elsőnek és én is őt. Ahogy az első szopás is ő volt. Szóval vicces. De később más haverral is volt ez-az és mikor szóba került az is előadta hogy semmi se volt soha.
márc. 6. 23:41
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
36%
kedves hetero srácok az megvan, h amikor recskáztok egy pasit elégítettek ki,van, h napjában többször is olyankor hol van az a nagy heteroság? :D 25 éves biszex lány
tegnapelőtt 10:51
 22/27 anonim ***** válasza:
71%

#20 van igazság abban amit mondasz - de most hogy jön ide az anális szex?

Egyszerűen nem értem.

Ha férfire vágysz férfiként, akkor nem vagy hetero. Nem lesz egyből homo, de nem is hetero.

Hiszen van olyan, akinek soha nem jut eszébe férfival szexelni férfiként még akkor sem, ha nagy a szükség. Na, ők heterok.

tegnapelőtt 10:52
 23/27 anonim ***** válasza:
62%
20-as, oké, akkor legyél hetero, ha annak vallod magad. DE ha meleg lennél, azzal sem lenne semmi baj. Miért kell a melegekre úgy tekinteni, mintha leprások lennének?
tegnapelőtt 10:53
 24/27 anonim ***** válasza:
24%
23 szerintem félre ment a kommented, egy rossz szót sem mondtam a melegekre és nem is kezelem leprásoként, pont az a baj, h mindenkit len.ziznak, aki kimondja a meleg szót, vagy megiszik egy sört egy meleg ismerősével
tegnapelőtt 10:55
 25/27 anonim ***** válasza:
39%
20-as! Jó, elfogadom, te heteró vagy.. De akkor húztunk egy határvonalat, és légyszíves hagyd békén a melegeket, ha megkérhetlek, mert az ilyenekből szokott az lenni, aki melegeket ver össze a nyílt utcán...
tegnapelőtt 10:56
 26/27 anonim ***** válasza:
0%
kérdezőnek írom, jó haverjaid voltak, ha mind átment rajtad, nekem egy haverommal sem jutott eszembe, hogy megrépázzuk egymást, inkább elmentem egy útszélihez és leszopattam pár ezresért, faszt a számba meg sosem éreztem rá késztetést. Ha meg arra vágynék h valami kemény menjen a p.csámba, akkor elmegyek egy dominához vagy prostihoz és megdugatom magam felcsatolhatóssal, ma már ez is alap minden prostinál a rosszlányokon.
tegnapelőtt 12:41
 27/27 anonim ***** válasza:
45%
a 20as vagyok, 23as te miről beszélsz? hol mondtam én bármi rosszat is a melegekre?pont h a megbélyegzés ellen írtam. nem szidtam egy meleget sem.
tegnapelőtt 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!