Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újrakezdeni, ami előtte volt közöttünk?
Fél évig szex kapcsolatban voltam egy bosnyák fiúval, de ez is úgy nézett ki, hogy egy hónapban egyszer találkoztunk, egyszer én mentem oda, egyszer pedig ő jött hozzám. Elkezdtem iránta többet érezni, de mire vettem a bátorságot, hogy elmondjam neki, közölte, hogy talált valakit. 2 hónap után szakítottak és most megint beszélgetni kezdtünk. Vagyis az elmúlt 2 hónapban is dumáltunk, de közel sem annyit, mint előtte. Most a szakítása után megint folytatni szeretné ezt a dolgot közöttünk, de személy szerint nem vagyok benne biztos, hogy képes lennék rá:/
Ráadásul ugye más országban élünk és nekem jobb lenne valaki, aki közelebb él, de közben még ugyanúgy érzek iránta valamit, csak félek, hogy mire elmondanám, megint véget érne közöttünk minden.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!