Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek baj vagy gáz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek baj vagy gáz viselkedés az a részemről, hogy titokban felszoktam venni az aktusaim a partnereimmel, ha éppen nálunk vagyunk?

Figyelt kérdés

A hálószobámban a TV mögött elszokott lenni rejtve egy kamera, és felszoktam venni az aktusaim, néha visszanézem őket, a rosszakat törlöm, a jókat sokszor visszanézem.

Soha nem élnék vissza velük, soha nem akarnék ezzel ártani senkinek, vagy nyilvánosságra hozni őket, az esetek nagy részében nem vagy alig látszik a másik arca amúgy is.

Onnan jött az ötlet, hogy megakartam örökíteni, ahogy elvesztem a szüzességem, és azóta rendszer lett belőle.

Nem nem fogok senkinek semmit küldeni ezekből, egy képet vagy egy mp-et sem, csak mostanában lelkiismeretfurdalásom van ez miatt.

tegnap 11:34
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Szép virág a nárcisz ....
tegnap 11:47
 2/7 anonim ***** válasza:
84%

Ha megtudnám, hogy a párom ezt csinálja a minimum az azonnali szakítás lenne!

A másik tudta és belegyezése nélkül ilyet semmilyen körülmények között nem csinálunk!

Vannak nők akik erre nyitottak, de azt le kell kommunikálni, kölcsönösen beleegyezni!!!

tegnap 11:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Kettes vagyok, ne haragudj, most látom a kategóriát. Férfiak közt is bőven akad, akinek ez belefér vagy még élvezné is! De ezt még kell beszélni
tegnap 11:49
 4/7 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Én nem örülnék neki ha a partnerem titokban filmezne. Ha ilyet szeretnél, akkor beszéld meg velük nyíltan. Adj lehetőséget nekik is a döntésre.
tegnap 11:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

#2#3 Abszolút igazad van, ment a zöld mind a kettőre.

#1 Ez nagyon tettszett!😆

Kérdező: Úgy gáz és baj, ha úgy veszed fel, hogy a másik nem tud róla!

Így ugyanis megnehezíti, hogy bárki is megbízhasson benned. Te Benned!

tegnap 12:05
 6/7 anonim ***** válasza:
80%

"Soha nem élnék vissza velük, soha nem akarnék ezzel ártani senkinek, vagy nyilvánosságra hozni őket"

Ühüm... És ezt miért kéne nekünk elhinni?

tegnap 13:09
 7/7 anonim ***** válasza:
68%
Nagyon gáz.. És az is, hogy a megkérdezésük nélkül teszed ezt. Ha meg dobnak, akkor bosszútállsz, vagy mi? Bocs, de normális ember ilyet nem tesz.
tegnap 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!