Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek! Ez mennyire általános...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek! Ez mennyire általános viselkedés?

Figyelt kérdés

Nemrég költöztem koliba, és van ott egy lányos meleg srác, nagy körmök, smink, affektálás. Én alapvetően bírom, jófej, dumáltunk már párszor.

Múlt héten félmeztelen mostam a fogam a közös fürdőben (mindig úgy szoktam, sokan mások is:D), ezzel a sráccal ketten voltunk bent, aztán dumáltunk kicsit, majd kérdés nélkül végigsimogatta a mell és hasizmom, megdícsérte aztán lelépett :D (járok kondiba, izmos srác vagyok)

Nem igazán tudtam köpni nyelni, de nem gondolom hogy ebből nekem balhét kéne csinálnom

Ő tudja, hogy hetero vagyok, mert kavartam az egyik barátnőjével :D

Ti mit gondoltok?

22 hetero

ma 15:26
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Nem gyakori hogy melegek random emberekre ramasznak kéretlenül ez a sztori veletlenul nem valami filmben történt meg vagy az álmaidban?
ma 15:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se csinálj nagy ügyet belőle, de ez amúgy nem normális viselkedés. Én melegként sose közelednék így olyan pasihoz, akiről tudom, hogy hetero.
ma 15:33
 3/7 steven95 ***** válasza:
100%
Egy intim határt átlépett, egyáltalán nem általános vagy elfogadható. Én kérdőre vontam volna mit tapogat. 29 meleg
ma 15:35
 4/7 anonim ***** válasza:
47%
Sajnos ilyen lanyos bu*ik mindenkire ramasznak
ma 15:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Hányszor fordul elő hogy egy srác megfogja egy lány fenekét vagy Végig simítja a kezét a hátán.

Igen, ez ma már szexuális zaklatásnak számít hanyatló nyugaton.

Személyszerint nem foglalkoznék vele, de nyomatékosan kijelenteném hogy többet ezt ne.

Fog még jönni ha nem szóltál rá

ma 17:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Én sose viselkedtem így. Soha nem is akartam és akkor se csináltam volna ilyesmit ha semmilyen következménnyel nem kellett volna számolnom.
ma 17:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát üüü... Ilyet nem csinálunk, senkihez nem érünk hozzá sehol a kifejezett beleegyezése nélkül.

Tehát akkor nyúlkapiszkálok, ha a másik döntésre alkalmas tudatállapotban van (nem részeg, nincs becuccozva, a tudata tiszta) és kifejezetten beleegyezik abba, hogy hozzáérjek.

Szerintem agyrém és elfogadhatatlan, amit csinált.

24/p

ma 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!