Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek van olyan jogosan,...

Szerintetek van olyan jogosan, hogy egy embert sehogy sem lehet leállítani, hiába kéred szépen egy csomószor, ezért a végén már ott kell visszatámadnod, ahol tudod, hogy nagyon fog neki fájni?

Figyelt kérdés
Pl. valaki ír / mond egy hatalmas általánosítást, megbántva ezzel sokakat. Látja, hogy sokan berágnak rá, de ő csak köti az ebet a karóhoz, húzza az egész világra és benne mindenkire a saját szűk világképét, hiába szólnak neki szépen többen (van, aki hosszasan magyarázva ráadásul), hogy NE, hagyja már abba, oké, elfogadtuk, sajnáljuk, de ne beszéljen már mások nevében. Továbbra sem teszi, erre valakinek az agya eldurran, és közli vele, hogy a viselkedése alapján nagyon is megérdemelte azt a dolgot.

2024. jún. 20. 13:14
 1/9 anonim ***** válasza:
71%
Rébuszok helyett mi lenne, ha leírnád mit műveltél?
2024. jún. 20. 13:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan, igen.
2024. jún. 20. 13:24
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Jogos, de nem fog változni. Az ilyenre az a legjobb módszer online, hogy ignorálod, tiltod, élőben elbeszélsz mellette másról.

Itt is szoktak recepteket megosztani néha az incelek napi 80. sémakérdése alatt.

2024. jún. 20. 13:24
 4/9 A kérdező kommentje:
1.: Nem én, egy dilinyós csinálta face-n. Többen szóltak neki, hogy hagyja abba, de csak folytatta, sőt, még tetézte is, na meg mindenkit telepakolt dühöngő fejekkel.
2024. jún. 20. 13:39
 5/9 A kérdező kommentje:
3.: Igen, sajnos csak így lehet. Csak durva, hogy még annyira is képtelenek, hogy leálljanak.
2024. jún. 20. 13:40
 6/9 anonim ***** válasza:

Én ilyenkor csak elkezdenlm dúdolni a Geszti Péter - Ne vitatkozzál hülyékkel c. számát :D

El kell engedni. Úgyse érti meg, azaz ő kis világa, a nézőpontja, nem fogod meggyőzni, hogy az nem úgy van. Mások szerinte meg valamiben neked nincs igazad, de ragaszkodsz hozzá. Mind vagyunk így valamilyen témában.

2024. jún. 20. 14:08
 7/9 A kérdező kommentje:
Persze, és nem is a meggyőzés, szerintem az átlag normális ember tud disztingválni, de az azért csak durva, hogy egy felnőtt ember még viselkedni is képtelen.
2024. jún. 20. 14:41
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez nekem kicsit olyan, mint amikor anyukákat látok késhegyre menő vitát folytatni a négyéves gyerekükkel... Vannak egyszerűen olyan csoportok, akikkel nem vitatkozunk: kisgyerekek, demens öregek, fogyatékosok, trollok, fanatikusok stb.

És félreértés ne essék, NEM azt mondom, hogy az ellentétes véleményt képviselő csoporttal kell kerülni a vitát. Sőt. De aki trollokkal vagy megszállott fanatikusokkal vitázik, az lecsúszik az ő szintjükre.

2024. jún. 20. 16:17
 9/9 A kérdező kommentje:
Teljesen jól látod 8-as! Igazad van, valószínű egy fogyatékos az az illető tényleg. Ezután inkább csak tiltom az ilyeneket én is.
2024. jún. 20. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!