Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Más is úgy látja melegként,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is úgy látja melegként, hogy nagyon sok magyar melegnek van valamilyen traumája?

Figyelt kérdés

Ez itthon ennyire jellemző? Párom vidéki, apja kitagdta mert meleg, anyjával tartja a kapcsolatot, aki anno pszichológushoz járatta, mert meleg.

De másnál is hallottam ezt, hogy évek óta nem is találkoznak a szüleikkel, max rájuk írnak. Ezek a traumák sokfajta viselkedést megmagyaráznak egy párkapcsolatban? Mit gondoltok? Esetleg tapasztalat?

ma 13:13
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
igen
ma 13:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én külföldön élek, a "hanyatló nyugaton", de itt is kb mindenkinek van valami traumája.

Egyszerűen ilyen világot élünk, gyerekként rá vagy utalva a családodra, aztán felnőttként a munkahelyedre. Ritka az, hogy valaki nem kerül megalázó, veszélyes szituációkba, és hogy nincs az életében legalábbis egy ember, akit elveszít emiatt.

ma 13:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ebben a közegben mindenkinek van.

Nem csak a melegeknek, még egy mezei biszexnek is.

Hiszen az elfogadás, a tolerancia helyett annyi milliárdot fordítanak a gyűlöletpropaganda kampányaira, amennyit az elvtársakon kívül magyar állampolgár még nem látott.

ma 13:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudnám így khegyezni a melegekre, mindenkinek van valami "traumája" - lehet az heteró is.

Engem a szüleim elfogadtak, viszont a barátaim nagy többsége elhagyott.

Kezdenek vissza térni, nagyon lassan.

Erős volt a Fidesz propaganda, kapisgálják hogy mindenben hazudtak.

ma 13:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezt akartam írni, hogy nem meleg kérdés ez sajnos. Én a heteró barátaim nagyrészén azt látom mindnek van valami kattossága vagy valami.

Csak egy apróság. Több olyan embert ismerek akik idegen helyen nem tudnak WC-re menni. Nem is értem... Rohan haza a moziból inkább és nem iszik a film alatt hogy nehogy... Ez csak egy példa de erre tudok legalább 3 ismerőst mondani. Heterót!

ma 15:15
 6/8 A kérdező kommentje:
Sokaig en se mertem piszoarban pisilni. Volt h stresszeltem es nem is jott semmi. Most mar nincs de regebben volt.
ma 15:17
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudnám így khegyezni a melegekre, mindenkinek van valami "traumája" - lehet az heteró is."

Igen is meg nem is. Van egy csomó dolog az életben ami lelki sebeket okoz, de ez nem szitematikus.

De kisebbségnek lenni önmagában is traumatizáló, van ennek egy aspektusa amit a heterók nem éreznek át.

Ugyanilyen szisztematikus trauma pl az autizmus, olyannyira, hogy az orvostudomány nem tudja leválaszti az autizmus tüneteit a trauma reakciókról.

Pont így sziszta homofóbia is, egyszerűen nem tudsz olyan légüres térben élni, hogy ezekkel ne találkozz, már gyerekként ne hallj olyasmit hogy valaki a halálodat akarja pl

ma 15:46
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Amit évek óta tapasztalok, az a borzasztó szeretethiány sok melegnél .De ami a szomorúbb,hogy sokan vannak, akik megijednek saját maguktól,ha érzelmeik támadnak és megijednek mástól,ha figyelmet vagy kedvességet,szeretetet kapnak.

Ez nagyon elgondolkodtató :/

ma 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!