Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha felnőttként bejönnek a tinik?
Figyelt kérdés
A férfiasabb tinikre gondolok, akik olyan masszívabb, fiúsabbak.
Nem volt kalandom meg semmi ilyesmi, amikor én is tini voltam akkor volt.
tegnapelőtt 20:05
21/24 anonim válasza:
Vidéken lakok és volt pedofil Papunk,
Nemrég egy tanár segéd
Most meg egy apuka a neveltlányát kurta.
18év alattival kúrni számomra pedofília.
Mindegyiknek levágnám a heréjét.
Nem is értem miért nem csinálják? Aki tudja megsughatná
22/24 anonim válasza:
#21 tudatlan vagy
a pedok a serduletlen kisgyerekeket zaklatjak.
Azon lehet vitatkozni, hogy egy 14 eves mennyire erett a szexre, de egy 14 evessel mar legalis szexelni es egyebkent sem szamit pedofilnak
23/24 anonim válasza:
sok éve párom van, én legutóbb 26 évesen csináltam egy 17 évessel és baromi jó volt.. van aki 16 évesen úgy néz ki mint egy 25 éves, más meg mint egy 12 éves, szex terén is van aki még szűz és van aki más baromi tapasztalt, az én legutóbbi kalandom során is egy tapasztalt sráccal volt dolgom, aki aktív volt és álomteste volt.. őt 17 helyett 19-20-nak saccoltam, ő engem 26 helyett 22-23-nak, szóval baromi jó volt vele..
24/24 anonim válasza:
#21: hülye vagy.. amikor még bi voltam, akkor 19 évesen dugtam egy 17 éves csajt. Akkor én is pedofil lennék? 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!