Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg fiatalként mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiatalként mennyire viselt meg, vagy most felnőttként szükséges-e az állandó hazudozás, titkolózás amiatt, hogy a férfiakat szereted, és hogy dolgozod fel, hogy más vagy, mint az átlag?

Figyelt kérdés
júl. 22. 09:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

26 éves korom után lett normális párom és addig sokkal kevesebben tudták, de konkrétan nem éltem rettegésben.

Én nagyon egyszerűen elfogadtam 15 évesen, hogy ez van és valamiért ennek kell lennie a sorsban. Nem volt még kiforrott hitem, de ebben már akkor így hittem. Viszont mégis sokáig tartott normális embert találni és azzal voltak problémák. Úgy tudom, hogy ez csak rosszabb lett mára. :/

júl. 22. 09:08
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sokat segített egy csávó akit itt ismertem meg. Adott tanácsokat nagyon sok mindenben. Ő volt nekem az első aminek a mai napig örülök mert utána soká volt hasonlóan jó szex... Ő adott tanácsokat.
júl. 22. 10:05
 3/15 A kérdező kommentje:
És nem feszélyezett, mások mit szólnak hozzá, kiközösítenek-e, barátod elmarad-e stb.?
júl. 22. 10:11
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Bennem 21 éves koromra tudatosult, de visszagondolva már tizenéves koromban is sok jel utalt rá. Nagyon nehezen fogadtam el, mert elképesztően vágytam klasszikus családra, bár azzal is tisztában voltam, hogy a klasszikus családapa szerepnek aligha lennék képes megfelelni. Rengeteget kínlódtam, többnyire magányosan. Inkább egyedül voltam, minthogy kalandozzak, az nem az én világom, bármennyire is ki voltam éhezve az intimitásra. Sajnos a családommal még mindig nem voltam képes megosztani a dolgot, de pont azért, mert ismerem őket és tudom, hogy nagyon rosszul viselnék, főleg apám. Bár az is lehet, hogy már sejtenek valamit. Szeretném majd elmondani nekik a közeljövőben, pláne most, hogy nemrég találtam valakit, akit nagyon megszerettem és határozottan el tudom képzelni vele a jövőmet.
júl. 22. 10:13
 5/15 A kérdező kommentje:
Azért ez olyan szomorú, hogy míg a heterók többsége élete legszebb időszakát éli fiatalon, bulizik, szexel stb., addig melegként az önvád és a titkolózás vár sokakra, családon belül sem lehetnek őszinték, a párjukat sem mutathatják be otthon. Nem csoda, hogy ez rányomja a bélyegét egyesek egész életére.
júl. 22. 10:48
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

35évesen vállaltam magam

Először mindenki örült elfogadott

De 10jóbarátból 9haver lett

1 barát maradt meg

Nem bántam meg, szerintem ha nem fedtem volna fel magam már rég elvitt volna a rák, vagy a depreszió belső örlődés.

Szexuális életet azért előtte is éltem, csak senkit nem mutattam be Othon.

júl. 22. 12:35
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Én egészen 30 éves koromig titkolóztam, küzdöttem magammal, emiatt addig nem is ismerkedtem. Azóta már tudják páran rólam, azok akik közel állnak hozzám és szerencsére elfogadnak. Még van hova fejlődnöm, de már annyira nem stresszelek a dolgon mint korábban. Azok akik fontosak nekem azok tudják a többieknek meg semmi köze hozzá.

A következő lépés majd akkor lesz ha találok valakit akivel közösen lehet tervezni a jövőt. Jelenleg inkább ez az ami zavar, az hogy úgy tűnik kicsi az esély arra hogy találjak olyat akivel klappolnak a dologk. És ez az én hibám is. Nehéz úgy kapcsolatot építeni, ha nehezen nyitok és bízok meg az emberekben. Ez is egy olyan dolog amin még dolgoznom kell.

júl. 22. 12:49
 8/15 anonim ***** válasza:
56%
Nem szükséges a hazudozás és a titkolózás, ez a te (hibás) döntésed.
júl. 22. 13:26
 9/15 A kérdező kommentje:
8: Budapesten, a Körúton belül megértem, de egy falusi meleg nem szívesen kockáztat.
júl. 22. 13:32
 10/15 anonim ***** válasza:
77%
Én vidékiként felvállaltam tizenévesen, nem tudta meg senki a környéken mert nem kürtölöm világgá. Nincs annyira lemaradás budapesthez képest
júl. 22. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!