Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiatalként mennyire viselt meg, vagy most felnőttként szükséges-e az állandó hazudozás, titkolózás amiatt, hogy a férfiakat szereted, és hogy dolgozod fel, hogy más vagy, mint az átlag?
Téged egy pincében tartanak fogva, vagy mi a túró? Mi tart vissza egy jó kis szextől?
Kamaszkoromban megviselt. Egy életre tönkrement a mentális egészségem, amíg élek, antidepresszív kezelést kell kapnom. Megjártam ezzel az egésszel a poklomat, míg titkoltam, az felőrölt, aztán mikor elkezdték beállítani a gyógyszereimet, a mellékhatások tragikusak voltak, több relapszus és gyógyszercsere volt, mire a helyére kerültek a dolgok. Ami nagyon érdekes, hogy mielőtt pszichiátriára kerültem, rengeteget voltam beteg, szinte minden hónapban volt 40 fokos lázam, gyakorlatilag végig a gimnázium alatt. Aztán amikor sikerült megtalálni a számomra megfelelő antidepresszánst, 3 hónap alatt eltűntek a lebetegedések az életemből. 3 éve nem voltam még náthás se. 3 éve kapom azt az antidepit. Egyetemre úgy mentem, hogy nem vagyok hajlandó többet titkolni azért, mert másnak nem tetszik. Nyíltan meleg lettem. És kinyílt a világ, az egyetemen a kutyát nem érdekelte. Ha vissza fogok gondolni a fiatal éveimre, akkor azt fogom szerintem mondani, hogy két jó döntést hoztam: az egyik, hogy a rengeteg károgás és lebeszélés ellenére igenis elmentem pszichiáterhez, a másik pedig, hogy teljesen felvállaltam a melegségem. Engem meg lehet ezért késelni. Legalább egyenes gerinccel halok meg.
23/p
Az hogy nem érdekelte őket az talán nem is olyan gáz. Mármint abból a szempontból hogy nem negativan fogadták. Nézd úgy hogy te se csinálsz abbol ügyet hogy ők heterok, akkor ök milrt csináljanak abbol ügyet hogy te meleg vagy.
Persze megértem, jo volna valaki olyan aki átérzi a helyzeted és megért, de kevés ilyen kapcsolata van az embernek szerintem. És bizonyos szempontból a heterok nem is fogják sose megérteni milyen ez az egész dolog számunkra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!