Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy homoszexuálisnak tűnő gyerek
felnőttként lehet heteró?
szegenyt asszem egy eletre sikerult lelki nyomorekka tennetek (vagy tenniuk). ha kisfiukent is a fiukhoz vonzodott az mar eleg egyertelmu, hogy mi is nala a helyzet. az, hogy szexualisan zaklatta a tesoja az elveheti egy eletre a szextol a kedvet, mert rossz elmenyt fog hozza kotni es tele lehet kesobb emiatt buntudattal es gatlasokkal. az meg, ha a "csaladja" (az idezojel azert van, mert az ilyeneket en mem meveznem csaladnak) bantja a melegsegeert az igen, vezethet elfolytashot. mert szegyen kapcsolodik a melegsegehez es ugy erezheti, hogy o nem elfogadhato, mert nem fogadta el a kornyezete. baratnoje sose lesz, mert meleg. ferfival meg nem hiszem, h a csaladja elott fel fogja vallalni a kapcsolatat. meg ha lesz is neki, vagy epp van. szegeny.
2019. aug. 31. 15:36
2/16 A kérdező kommentje:
A b... szó van kipontozva a testvére nem zaklatta szexuálisan.
Ha eggyértelműen kiskorában már kiderült hogy a férfiak vonzzák,semennyi esély sincs arra,hogy heteró lesz.Arra viszont van esély,hogy elnyomja magában,és heteró kapcsolatot alakít ki egy nővel,de az hosszabb távon neki se,és a párjának sem lesz jó.Illetve attól hogy nincs tisztában a szexualitással,meg úgy ánblokk az egész témával,még érzi az ember hogy mi a jó neki.Nemtudom hogy saját családról írtál-e,vagy ismerősödéről,de mind a kettő esetben jó lenne ha elfogadnák a tagok a gyerek szexualitását,és nem egy olyan útra terelni,amiben nem érzi jól magát.
2019. aug. 31. 15:42
4/16 A kérdező kommentje:
A fiúnak egy közeli rokona mondta el anyukámnak, hogy kinevelhető a homoszexualitás egy gyerekből. Persze bizalmasan meg nem tudja hogy én is az vagyok. Próbálok barátkozni ezzel a fiúval, de olyan mintha egy fal lenne köztünk. Senkivel nem barátkozik ha hívom valahova nehezen jön. Csak a munkájának él. Azt nem tudja hogy meleg vagyok, és nem is akarom még elmondani neki. Ezért voltam rá kíváncsi, hogy lehet heteró lett, vagy olyan mélyen elnyomta magában, hogy nincs tisztában vele.
bocsi, azt hittem, hogy lesz.pta akart az lenni. ha ilyem hitben el az a rokon akkor nagyon valoszinu, hogy tudatosan akartak benne kiirtani ezt a dolgot es igy sikerult benne elnyomni. azert is lehet zarkozott, foleg ismerkedes teren. kitudja, hogy meg milyen aberralt nevelest kapott ezen kivul.
2019. aug. 31. 16:18
6/16 A kérdező kommentje:
Már nem tudom ezzel amit megtudtam úgy éreztem, hogy van remény. De a viselkedése nem ezt mutatja, annyira zárkózott.
Ha nekem egy ismerősöm ilyet mondana hogy "kinevelhető a homoszexualitás a gyerekből" akkor én az a minimum hogy megszakítanám vele a kapcsolatot. Szegény csávó, én maximálisan átérzem milyen szar lehet egy ilyen mérgező, elnyomó, gyűlölő közegben.
Tudomásul kéne hogy márpedig ha egy fiú gyerekként a fiúk tetszettek, akkor felnőttként is ez marad.
2019. aug. 31. 18:18
8/16 A kérdező kommentje:
Nekem sem szimpatikus a családja, ha belegondolok, hogy szinte gyerekként megalázták azért amit érzett nagyon dühös vagyok. Szegény annyi mindentől fél. És hiába küzdök azért, hogy változzon valami nem megy. Jól kikészítették az biztos.
ne te kuzdj erte. amit te tehetsz az az, hogy elfpgadod ugy, ahogy van.aztan vagy rajon magatol, hogy nem mindenki viselkedik vele ugy, ahogy a csaladja es nem feltetlenul mondtak ki ok az "igazaz", vagy nem. :)
2019. aug. 31. 18:58
Mindenki könnyen beszél, meg adja a nagy vilagmegvalto tanacsait a melegseggel kapcsolatban, akik nincsenek ebben benne :) Elarulok valamit, nem, roh*dtul nem lehet megvaltoztatni egy ember szexualitasat, es nem is kell, mert igy van jol.
Ratudnal kenyseriteni egy nagy hetero ferfit hogy elje le az eletet egy ferfival? nem? erdekes. Akkor megis hogy lehet ezt elvarni egy meleg ferfitol/notol?
Kicsit gondolkodjunk mar emberek.. ezert tart ott ez az orszag ahol.
Amerikaban ennyibol csodas az elet
2019. aug. 31. 20:08
Kapcsolódó kérdések: