Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha komoly kapcsolatot tervezné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha komoly kapcsolatot terveznék egy biszex férfivel (házasság, gyerek), érzelmileg tudná nyújtani azt, amit egy heteró férfi?

Figyelt kérdés
Nem tudom mi van az ember fejében,ha valaki biszex.Nem tudom hogy mi van ilyenkor.Szerelemmel tud-e szeretni engem,mint nőt,vagy nem,mert a férfiakhoz is vonzódik ? Hogy van ez a kettősség ? Hiszen szerelmes tud lenni férfibe is ha úgy adódik.Meg kellene kérdeznem tőle azt,hogy melyik az erősebb irányvonal,nők vagy férfiak ?
2019. márc. 22. 10:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha ùgy êrzed majd,hogy félrelêp,akkor dupla fejtörést fog okozni,mert gondolkozhatsz,hogy férfivel vagy nővel lépett félre.Nagyobb lesz az esélye a férfinak.
2019. márc. 22. 11:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Őszintén elmondta hogy néha szeretne lenni férfivel szexuálisan,amivel nincs gondom,inkább az érzelmi rész érdekel,ami fontosabb lenne számomra.Mivel kettős beállítottságú,lehet hogy nem tudja az érzelmi részt se egyben tartani,megosztódna nála.
2019. márc. 22. 11:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Te nem kellesz senki mâsnak,hogy egy ilyen gondolkodású férfival tervezel hâzasságot,és családot?Vagy csak a gyerek miatt csinálod,mert szeretnél?Mert most nagyon lazânak tűnsz,de felfogod milyen mikor valki félredug?
2019. márc. 22. 11:12
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Én nem terveznék semmilyen kapcsolatot biszexuális emberrel. És nem azért, mert esetleg hűtlenebb(a hűség nem a nemi irányultságtól függ), mint egy hetero. Nekem nem férfi az, aki egy másik pasi farkát szopja, meg a seggében élvezkedik, vagy az övét dugják. Lehet felháborodni, hidegen hagy. Nem fogok mást írni, mint amit gondolok.
2019. márc. 22. 12:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is ùgy gondolom mint 4 amùgy
2019. márc. 22. 12:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Biszex vagyok, és az én párom is az.

A biszexekben semmi olyan nincs ami miatt félre lépne. Ha félre lép, akkor az ember a gyökér, és heteróként is lelépne.

Tudunk szerelemmel szeretni, én elég keményen. Ettől még nem esek szerelembe minden fiúval, sőt, eddig egy srác volt az életemben akivel így alakult, de nem lett semmi belőle, mert egy nő nekem sokkal többet tudott adni.

2019. márc. 22. 12:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Egy biszexben mindig ott lesz a saját neme iránti vágy. Egy darabig elnyomhatja, de a szexuális vágya bizony ott lesz.Nem kevés példa van már erre a válásoknál.
2019. márc. 22. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!