Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek egy homoszexuálisn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy homoszexuálisnak tűnő gyerek felnőttként lehet heteró?

Figyelt kérdés
Akkor ha van egy kisfiú akinek gyerekként a fiúk,férfiak tetszenek, és a férfiak farkáról beszélt tehát egyértelműen hozzájuk vonzódott akkor amikor még nem volt a szexel, szexualitással tisztában. És ezzel kapcsolatban érte egy trauma gyerekként a testvére le....ta. Lehet az ilyen esetben hogy az a gyerek felnőttként heteró lett? Vagy kényszeríti magát heteró kapcsolatba? Azért kérdezem mert évek óta nincs barátnője, és nem tudom hogy egy meleggel ellehet nyomatni a hajlamait ha megalázzak ezzel pl. az egész családja bántja érte?
2019. aug. 31. 15:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Meleg, csak elnyomja magában. Mennyi idős az illető?

Én 10 évig küzdöttem, vívódtam magamban, mert próbáltam én is a társadalomnak megfelelni, aztán volt egy idő mikor segítségre lett volna szükségem, hirtelen ez a társadalom elfordult tőlem, csak akkor voltak ott mikor belepofáztak az életembe, erre mindenki rá fog jönni. Ilyen alapon miért akarjon az ember a társadalomnak megfelelni? Nem is kell.

Derítsd ki mi a hobbija, vagy milyen elfoglaltságokat szeret a srác, valami tuti van ami érdekli a melón kívül is, és szervezz egy olyan programot, akkor közelebb kerülsz hozzá és tudsz vele beszélni. Hidd el az is sokat segít ha a srác a másik szemszögét is látja, ez nekem is segített.

"A fiúnak egy közeli rokona mondta el anyukámnak, hogy kinevelhető a homoszexualitás egy gyerekből."

Ennek a rokonnak feltettem volna pár kérdést, például:

Egy szűz fiú vagy lány, honnan tudja, hogy az ellenkező nemhez vonzódik, ha még nem volt szexuális kapcsolata?

Illetve ha már volt szexuális kapcsolata, viszont azonos neművel még nem volt, honnan tudja, hogy esetleg nem-e biszexuális, vagy homoszexuális?

2019. szept. 1. 14:27
 12/16 anonim ***** válasza:
92%

Az ilyen rokont, aki a melegek átneveléséről dumál, minimum melegebb éghajlatra küldeném és közölném vele, hogy a továbbiakban ne tartsuk a kapcsolatot, csak ha fontos. Ilyen gyógyós emberekkel én nem akarok kapcsolatban lenni.

A szexualitást nem lehet megváltoztatni, ha melegnek született, akkor az is marad egész életére. Nincs olyan hogy valaki volt/lesz meleg, mert mindig is az volt, csak max. nem értette magát + társadalmi nyomásra akart változtatni azon amin nem lehet. A szemed színén sem lehet változtatni, ahogyan a szexualitásodon.

2019. szept. 1. 15:28
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

"Amerikaban ennyibol csodas az elet"

Nana, azért arról az országról beszélünk, ahol van pár valláskárosult elmebeteg szülő, aki meleg fiút/leszbikus lányát átnevelő táborba küldte? És mit értek vele? Tönkretett, lelki roncs embereket.

Szerencsére ma már illegális ott ilyet csínálni.

2019. szept. 1. 15:30
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

"A fiúnak egy közeli rokona mondta el anyukámnak, hogy kinevelhető a homoszexualitás egy gyerekből."

Na én ilyenkor mondanám a rokonnak, hogy kívül tágasabb. :D

2019. szept. 1. 15:31
 15/16 A kérdező kommentje:
30 éves lesz. Próbálkoztam programokkal, de nem igazán nyílt meg. Egyszer beszéltünk a kólás reklámról is mire kijelentette, hogy azt sem fog inni abból a fajtából többet. Tehát nincs jó véleménye a melegekről. Utána tudtam meg ezt a történetet róla. A családjának szerintem mindegy csak ne égesse le őket ezzel. Ha meleg nagyon mélyen elnyomta magában, meg nem igazán bízik senkiben. De a csajokról sem beszél.
2019. szept. 1. 15:49
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon érdeked,de te ahogy nezem elg elszant vagy kell is neki a segitseg ha mar a csaladja ilyen szenya
2019. szept. 5. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!