Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van ha a homoszexualitást tényleg csak egy betegség?
A betegség az én nézetemben valami olyan rendellenesség, elváltozás ami a hétköznapi életet önmagában nehezíti meg. Pl hasmenés, rák, stb.
A melegség ezzel ellentétben önmagában nem nehezíti meg a mindennapi életet, az ezzel kapcsolatos dolgok kívülről jönnek (társadalmi normál). Pl a balkezesség sem betegség, viszont a kívülről jövő dolgok (jobbkezesekre szabott tárgyak, vagy régebb az, hogy ferde szemmel néztek rájuk) megnehezíthetik az életüket.
Persze ezzel az elméletemmel lehet kötekedni, még nagyon nem gondolkodtam el ezen a témán, hogy jobban belemélyüljek.
#8: miért nem lehet természetes úton gyereked? talán steril vagy?
hidd el, hogy sok tízezer meleg férfi él nővel együtt és nagy részüknek gyerekük is van. Abban a helyzetben fel tudna állni a péniszed és meg tudnál termékenyíteni egy nőt. Vagy kereshetsz külföldön petesejt donort, illetve béranyát és a te spermáddal megtermékenyítik a petesejtet. Ez is természetes valamilyen szinten :)
#28: és azok a férfiak akik szeretik az anált?? azok is torzultak? ugyanolyan "szaros" segglyukuk van a nőknek is.
bár megsúgom, hogy a meleg férfiak vannak annyira igényesek, hogy előtte jó alaposan kimosakodnak és így nincs semmi bélsár a végbélben ;)
#28: ja és nem, a meleg férfiak nem a "segglyuk"hoz vonzódnak, hanem a személyhez. Egyébként nem tudom, hogy próbáltad-e már, de a prosztata masszázs csodás érzés! úgy is el tudsz vele élvezni, hogy nem nyúlsz a péniszedhez. Hihetetlen mélyről jövő orgazmust élek úgy át. Ez a jó a férfi análszexben.
Sok hetero férfi jár prosztata masszázsra, tele a net ilyen helyekkel, ahol lehet ilyet kérni. Google a barátod.
"#21-es Ja, biztosan megírom itt a sulimat és a szakdogám címét! Hogy azután pikk-pakk kiderítsék a valódi nevem és címem, és a rakás normálaltan gyűlölködő aki itt hemzseg a kérdésem körül nekem essen a való életben is? A moderátorok kitörölték azokat a gyűlölettől csöpögő hozzászólásaikat amelyeket írogattak nekem, de attól még itt vannak és lesnek..."
Akkor nem fogom elhinni, hogy pont szakdogát írtál erről és kamunak hiszlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!