Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi van ha a homoszexualitást...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van ha a homoszexualitást tényleg csak egy betegség?

Figyelt kérdés
Néha elgondolkodom ezen, és mert nem hagy nyugodni a gondolat, hogy mi van ha tényleg betegek vagyunk?

jan. 23. 22:17
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%
Betegség lenne, ha 2 férfi szereti egymást? Amúgy ennyi erővel az emberek 99%-ának van valami dilije, pszichés nyavalyája, akkor az emberek 99%-a beteg.
jan. 24. 10:40
 32/41 anonim ***** válasza:
100%

A betegség az én nézetemben valami olyan rendellenesség, elváltozás ami a hétköznapi életet önmagában nehezíti meg. Pl hasmenés, rák, stb.

A melegség ezzel ellentétben önmagában nem nehezíti meg a mindennapi életet, az ezzel kapcsolatos dolgok kívülről jönnek (társadalmi normál). Pl a balkezesség sem betegség, viszont a kívülről jövő dolgok (jobbkezesekre szabott tárgyak, vagy régebb az, hogy ferde szemmel néztek rájuk) megnehezíthetik az életüket.

Persze ezzel az elméletemmel lehet kötekedni, még nagyon nem gondolkodtam el ezen a témán, hogy jobban belemélyüljek.

jan. 24. 12:44
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
Fogadd el, hogy nem a te tanakodásod fogja megváltoztatni a világot, illetve a tényeket. A homoszexualitás pedig pontosan akkor betegség, amikor az influenza genetikai adottság. Pont.
jan. 24. 12:45
 34/41 anonim ***** válasza:
55%
A betegség-egészség csak az ember által kreált fogalmak, amikhez aztán a társadalmi környezettől függően lehet társítani elfogadást vagy elutasítást, ilyen vagy olyan megítélést, netán kényszer "gyógykezelést" stb. A 19. században a hői hisztériát betegségnek tekintették, pedig ma már tudjuk, hogy a kielégületlenség érzelmi következményei közé tartozik. Az epilepsziás rohamokat "szent betegségnek" tekintették.
jan. 24. 13:15
 35/41 anonim ***** válasza:

#8: miért nem lehet természetes úton gyereked? talán steril vagy?

hidd el, hogy sok tízezer meleg férfi él nővel együtt és nagy részüknek gyerekük is van. Abban a helyzetben fel tudna állni a péniszed és meg tudnál termékenyíteni egy nőt. Vagy kereshetsz külföldön petesejt donort, illetve béranyát és a te spermáddal megtermékenyítik a petesejtet. Ez is természetes valamilyen szinten :)

jan. 24. 19:47
 36/41 anonim ***** válasza:
100%

#28: és azok a férfiak akik szeretik az anált?? azok is torzultak? ugyanolyan "szaros" segglyukuk van a nőknek is.

bár megsúgom, hogy a meleg férfiak vannak annyira igényesek, hogy előtte jó alaposan kimosakodnak és így nincs semmi bélsár a végbélben ;)

jan. 24. 19:50
 37/41 anonim ***** válasza:
100%

#28: ja és nem, a meleg férfiak nem a "segglyuk"hoz vonzódnak, hanem a személyhez. Egyébként nem tudom, hogy próbáltad-e már, de a prosztata masszázs csodás érzés! úgy is el tudsz vele élvezni, hogy nem nyúlsz a péniszedhez. Hihetetlen mélyről jövő orgazmust élek úgy át. Ez a jó a férfi análszexben.

Sok hetero férfi jár prosztata masszázsra, tele a net ilyen helyekkel, ahol lehet ilyet kérni. Google a barátod.

jan. 24. 19:54
 38/41 A kérdező kommentje:
#21-es Ja, biztosan megírom itt a sulimat és a szakdogám címét! Hogy azután pikk-pakk kiderítsék a valódi nevem és címem, és a rakás normálaltan gyűlölködő aki itt hemzseg a kérdésem körül nekem essen a való életben is? A moderátorok kitörölték azokat a gyűlölettől csöpögő hozzászólásaikat amelyeket írogattak nekem, de attól még itt vannak és lesnek...
jan. 25. 01:53
 39/41 anonim ***** válasza:
Akkor így jártál!
jan. 25. 05:57
 40/41 anonim ***** válasza:

"#21-es Ja, biztosan megírom itt a sulimat és a szakdogám címét! Hogy azután pikk-pakk kiderítsék a valódi nevem és címem, és a rakás normálaltan gyűlölködő aki itt hemzseg a kérdésem körül nekem essen a való életben is? A moderátorok kitörölték azokat a gyűlölettől csöpögő hozzászólásaikat amelyeket írogattak nekem, de attól még itt vannak és lesnek..."

Akkor nem fogom elhinni, hogy pont szakdogát írtál erről és kamunak hiszlek.

jan. 25. 09:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!