Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van ha a homoszexualitást tényleg csak egy betegség?
"#4 Te is tudod, hogy politikai nyomásra vették le rólunk a betegség címkét - nagyon komoly lobbitevékenyég után. Ismerem jól a sztorit, ebből írtam az egyetemen a szakdogámat. Ez engem nem nyugtat meg, igazából épp a szakdoga írása közben keltek fel bennem ezeket a gondolatokat..."
Megtudnád mondani a szakdolgozatod címét és hogy mikor írtad melyik egyetemnél? Érdekelne.
#19 Dehogy kellene helyettem vívódnotok. Csak azt hittem, hogy találok olyat akinek szintén eszébe jutott ez már...
Még egyszer elnézést ha úgy tűnt, hogy kötekedni akarok, nem ez volt a célom.
Francokat vagy te meleg, egyértelműen egy homofób troll vagy. És színtiszta provokációból írtad ki a kérdésedet. Azért, hogy egymásnak essenek az emberek, te meg jót röhögsz a markodba.
Te beteg vagy kérdező, agybeteg, és nem a melegséged miatt. Menj vissza a középkorba, az a neked való korszak, amikor még boszorkányokat égettek, meg a betegségeket kézrátétellel gyógyították.
"A betegség legegyszerűbben úgy fogalmazható meg, mint az egészség ellentéte. A testi – lelki – szellemi egyensúly felborulása, amely akadályozza a beteg élőlény életfolyamatait, mindennapos tevékenységét és a társadalmi életben való részvételét."
Szóval, simán belefér a fogalomba. És ha rájátszik és hirdeti és parádézik és mindig el kell mondja és csak ezen jár a feje..., nos akkor még rosszabb. Tehát maradjon a négy fal között és kevésbé rossz. Értem?:D
Elég egyértelmű, hogy mentális betegség. Konkrétan egy szaros segglyukra vagy ráállva. Valamiféle torzulás az egész. Ugyan ez a transzneműség meg a többi baromság. Van olyan férfi, aki mindennap bepelenkázza magát, mert ő két éves kisgyereknek képzeli magát. Szerinted mennyire van megzakkanva?
Na ugyan ez a homokos. Ott is le van menve a rostély.
"Mi van ha a homoszexualitást tényleg csak egy betegség?"
Semmi!
Élvezd!!! :D
Ha betegség, akkor ez a legjobb, legélvezhetőbb "betegség" a világon. Ne agyald túl ilyen hülyeségekkel, mert semmi értelme. Aki elkapta ezt a "betegséget", az szeressen szabadon és legyen boldog. Találja meg a benne rejlő lehetőségeket. Szeretni nem betegség. Peace.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!