Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi van ha a homoszexualitást...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van ha a homoszexualitást tényleg csak egy betegség?

Figyelt kérdés
Néha elgondolkodom ezen, és mert nem hagy nyugodni a gondolat, hogy mi van ha tényleg betegek vagyunk?

jan. 23. 22:17
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:

"#4 Te is tudod, hogy politikai nyomásra vették le rólunk a betegség címkét - nagyon komoly lobbitevékenyég után. Ismerem jól a sztorit, ebből írtam az egyetemen a szakdogámat. Ez engem nem nyugtat meg, igazából épp a szakdoga írása közben keltek fel bennem ezeket a gondolatokat..."

Megtudnád mondani a szakdolgozatod címét és hogy mikor írtad melyik egyetemnél? Érdekelne.

jan. 24. 00:43
 22/41 A kérdező kommentje:

#19 Dehogy kellene helyettem vívódnotok. Csak azt hittem, hogy találok olyat akinek szintén eszébe jutott ez már...

Még egyszer elnézést ha úgy tűnt, hogy kötekedni akarok, nem ez volt a célom.

jan. 24. 00:49
 23/41 anonim ***** válasza:
63%

Francokat vagy te meleg, egyértelműen egy homofób troll vagy. És színtiszta provokációból írtad ki a kérdésedet. Azért, hogy egymásnak essenek az emberek, te meg jót röhögsz a markodba.

Te beteg vagy kérdező, agybeteg, és nem a melegséged miatt. Menj vissza a középkorba, az a neked való korszak, amikor még boszorkányokat égettek, meg a betegségeket kézrátétellel gyógyították.

jan. 24. 01:30
 24/41 anonim ***** válasza:
14%

"A betegség legegyszerűbben úgy fogalmazható meg, mint az egészség ellentéte. A testi – lelki – szellemi egyensúly felborulása, amely akadályozza a beteg élőlény életfolyamatait, mindennapos tevékenységét és a társadalmi életben való részvételét."

Szóval, simán belefér a fogalomba. És ha rájátszik és hirdeti és parádézik és mindig el kell mondja és csak ezen jár a feje..., nos akkor még rosszabb. Tehát maradjon a négy fal között és kevésbé rossz. Értem?:D

jan. 24. 05:23
 25/41 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Teljesen lényegtelen hogy miként van kategorizálva. Az én saját belő megélésemet az nem változtatja meg.
jan. 24. 06:07
 26/41 anonim ***** válasza:
25%
Nem betegség hanem egy génhiba, mutació vagyis azok a gének, hormonok amik arra vannak, hogy a férfi a nő felé vonzódjon és szaporodasra késztesse azok a melegeknél hibásan vannak kódolva tehát emiatt a hibás program miatt nem a nőkhöz hanem a férfiakhoz vonzódnak, hogy ez a genetikai hiba mitől alakul ki na az inkább a nagy kérdés!
jan. 24. 06:43
 27/41 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen alapon heteronak lenni is betegség.
jan. 24. 07:51
 28/41 anonim ***** válasza:
2%

Elég egyértelmű, hogy mentális betegség. Konkrétan egy szaros segglyukra vagy ráállva. Valamiféle torzulás az egész. Ugyan ez a transzneműség meg a többi baromság. Van olyan férfi, aki mindennap bepelenkázza magát, mert ő két éves kisgyereknek képzeli magát. Szerinted mennyire van megzakkanva?

Na ugyan ez a homokos. Ott is le van menve a rostély.

jan. 24. 09:21
 29/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden meleg van ráállva a "szaros segglyukra". Le fog esni az állad, mert vannak olyanok akik még csak nem is közösülnek análisan (lásd "side"-ok). És azt se felejtsd el, hogy az anális szexet a heterok egy része is műveli rendszeresen. Gondolom akkor őket is érhette valami torzulás a te szemszögedből nézve.
jan. 24. 09:36
 30/41 anonim ***** válasza:
100%

"Mi van ha a homoszexualitást tényleg csak egy betegség?"

Semmi!

Élvezd!!! :D

Ha betegség, akkor ez a legjobb, legélvezhetőbb "betegség" a világon. Ne agyald túl ilyen hülyeségekkel, mert semmi értelme. Aki elkapta ezt a "betegséget", az szeressen szabadon és legyen boldog. Találja meg a benne rejlő lehetőségeket. Szeretni nem betegség. Peace.

jan. 24. 10:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!