Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van ha a homoszexualitást tényleg csak egy betegség?
Először is azon kéne elgondolkodnod, hogy mi számít betegségnek és miért, mettől.
Önmagában a homoszexualitás nem árt az egyénnek. Amiért sokan szenvednek az azért van mert nagyon sokáig (és még most is) üldözve volt a másság.
Tehát csupán attól mert eltér az ízlésünk ezért már betegek lennénk? Ne már! Miért fújjod fel a dolgot ennyire? Akkor az eltérő gasztronómiai ízlés alapján is tarthatunk másokat betegnek?
És mi a helyzet a biszexualitással? Azt is betegségnek tartanád? Azok mindkét nemhez tudnak vonzódni.
"Akkor gyógyíthatatlan. 😅🤭"
Egyébként miért ólálkodnak itt kislányosan vihogó fruskák? Neked nem esti mesét kéne olvasnod?
De, már megyek. Búj be az ágyba és válaszd ki melyiket olvassam fel neked. 😅
"De, már megyek. Búj be az ágyba és válaszd ki melyiket olvassam fel neked. 😅"
Jó lesz Hamupipőke meséje. Magadnak olvasd amíg álomba nem merülsz drága kicsi cinderellám.
Ha feltesszük hogy betegség lenne, akkor valószínűleg nem gyógyítható - legalábbis én még nem láttam olyat amely megbízhatóan bizonyította volna valaha, valamikor sikerült volna egy homoszexuálist "meggyógyítani", akármit jelentsen is ez. Az is nyilvánvaló hogy nem nagyon lehet megmondani mi az oka.
#1. Az hogy nem okoz kárt, az nem igaz - most csak azt írom ami engem bánt: hogy nem lehet természetes úton gyermekem - ez nem az üldözés miatt van. Persze lehet a betegség szó definíciójával szofisztikát űzni, de ezt szerintem csak öncsalás. Könnyebb úgy gondolni magunkra hogy velünk minden rendben van, csak a másokkal van a probléma - ez egy jól ismert lelki mechanizmus, de vajon tényleg nem csak magunkat csapjuk be?
#4 Te is tudod, hogy politikai nyomásra vették le rólunk a betegség címkét - nagyon komoly lobbitevékenyég után. Ismerem jól a sztorit, ebből írtam az egyetemen a szakdogámat. Ez engem nem nyugtat meg, igazából épp a szakdoga írása közben keltek fel bennem ezeket a gondolatokat...
Talán nem engem kellett volna lepontozni. 😅🤔 Ne borzold az idegeidet, gyere és hallgasd a mesém. 😴
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!