Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi van ha a homoszexualitást...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van ha a homoszexualitást tényleg csak egy betegség?

Figyelt kérdés
Néha elgondolkodom ezen, és mert nem hagy nyugodni a gondolat, hogy mi van ha tényleg betegek vagyunk?

jan. 23. 22:17
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, szerintem te direkt csinálni akarod a feszkót. Ez a téma annyiszor feljött már, hogy teljesen felesleges újra kiírni. Nagyon fárasztó már ezen vitatkozni. Nem értem, hogy miért nem jók a korábbi válaszok és miért akarod ezt megismételni. Azért van ez az oldal a kérdésfeltevésen kívűl, hogy a kérdések és a válaszok megörződjenek az utókor számára, hogy később bármikor újra elolvashassák mások. Most szívességből belinkelek neked keresési találatokat. Ámulj, bámulj, csemegézz bátran:

[link]

[link]

[link]

jan. 23. 23:06
 12/41 anonim ***** válasza:
100%

"nem lehet természetes úton gyermekem"

Miért ne lehetne? Semmi baj a nemi szerveddel vagy az örökítőanyagoddal attól, hogy meleg vagy. Ha nem vagy termékeny, tehát biológiailag képtelen vagy szaporodni, akkor tényleg beteg lehetsz, de azt a betegséget nem homoszexualitásnak hívják.

"Te is tudod, hogy politikai nyomásra vették le rólunk a betegség címkét"

Akkor lehet, hogy a gravitáció vagy az evolúció sem létezik? Csak azok a rohadt újító szellemű progresszívek fogadtatták el a tudománnyal. Lehet, hogy egyáltalán nem is létezik olyan hogy szexualitás, és a nagy büdös semmin vitatkozunk.

"Persze lehet a betegség szó definíciójával szofisztikát űzni"

A definíciókat nem véletlenül találták ki. Én például színtévesztő vagyok, és hivatalosan ez sem betegség, hanem rendellenesség. Ezt is politikai nyomásra döntötték el a színtévesztő politikusok? Akárhogy is volt, nem lennék vele előrébb akkor sem ha betegségnek kategorizálnák, ami igaz a szexualitásra is. Nekünk átlagembereknek gyakorlatilag lényegtelen hogy melyik elváltozást milyen definíció alatt milyen kategóriába sorolnak az ezzel foglalkozó szakértők.

jan. 23. 23:10
 13/41 A kérdező kommentje:
#9 Biztos egy troll... Hát ez ez aztán nagyszerű! Mert mi olyan frankó, egyet mondunk, egyet gondolunk gárda vagyunk. Az LMBTQ élcsapata - itt nincs kétely, nincs kiállás a sorból, megvan a hivatalos vélemény és mindenki, aki meleg az csak azt mondhatja, csak az gondolhatja, mert ha nem, az biztos troll, az nem közülünk való...
jan. 23. 23:12
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
Azért vagy troll kérdező mert neked semmi nem elég. Nem is válaszokat akarsz, hanem idegesíteni minket. Láthatod azt a 11-es kommentben linkelt találatoknál, hogy mennyiszer lerágott csont ez. Mi indokolja azt, hogy újra érdemes volt ezt a kérdést ezredjére feltenni?
jan. 23. 23:18
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj kérdező, hogy te egy önkényesen kiragadott pár szempont alapján akarod eldönteni azt, hogy ez az ártalmatlan tulajdonság aztán mindenki számára egy ártalmas betegség. Neked kéne belátnod, hogy ezt az egész dolgot nem így kell megítélni. Nagyon régen még nem léteztek olyan dolgok, hogy házasság, család, nyugdíj, adó stb. Ezek mind az ember által kitalált mesterséges dolgok (ami nem is baj, csak azért fel kéne hívni erre a figyelmet, hogy ez a természetben nem létezik). Az emberek csordákban éltek, nem létezett fogamzásgátlás és kb mindenki mindenkivel hált. Gyakorlatilag senki nem tudta ki kinek a gyereke (legfeljebb az anyák sejthették). Bőven volt felnevelni való gyerek, sőt sokukra így sem jutott elegendő figyelem. A melegek bőven kivehették részüket a gyereknevelésben. Nem is volt gond ezzel, szépen elvoltak így több százezer évig. Azóta az ember bevezette a házasság és a család fogalmát (valószínűleg vagyonöröklés céljából) és kitalálta azt, hogy ezentúl csak meghatározott módon szaporodjunk. Érthető módon ebben a mesterségesen kialakított rendszerben a homoszexualitás nem illeszthető bele. Te pedig azt csinálod, hogy megnézed, hogy a természetes környezettől eltávolodott emberiségnél a homoszexualitás mennyire egyeztethető össze a mesterségesen kialakított szokásokkal. Mivel azt látod, hogy nem, ezért betegség.
jan. 23. 23:23
 16/41 anonim ***** válasza:
26%
Kromoszóma hiba okozza. Nem gyógyítható!
jan. 23. 23:24
 17/41 A kérdező kommentje:
#14-es Bocsánat. Nem láttam a felsorolást amikor a válaszomat írtam: látod te is hogy csak 5 perc különbség van a kettő között. Nem vagyok troll... :(
jan. 24. 00:12
 18/41 A kérdező kommentje:
Igazából nem az állításokra és az ellen-állításokra voltam kíváncsi, azokat én is ismerem jól. Az szerettem volna tudni hogy másokban is megfogalmazódott-e már ez a kétely? de úgy látszik nem... :(
jan. 24. 00:16
 19/41 anonim ***** válasza:

"...de úgy látszik nem... :("

És ebben mi az elszomorító? Mi olyan szomorú abban, hogy nem nyugtalankodunk ezen feleslegesen, hanem képesek vagyunk elleni ezzel? Tán kínlódnunk kellene helyette?

jan. 24. 00:24
 20/41 anonim ***** válasza:
100%

"de úgy látszik nem"

Engem egyrészt nem érint közvetlenül (nem csak azért mert nem vagyok meleg, hanem mert a mindennapokban irreleváns számomra a szakmai besorolása, ahogy például az sem érdekel hogy a delfin tényleg emlős-e), másrészt laikusként bízok annyira a szakemberekben hogy elfogadom az ő szakmai döntéseiket a témában.

jan. 24. 00:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!