Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A fiúk miért akarnak egyből...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk miért akarnak egyből szexelni?

Figyelt kérdés
jan. 18. 19:06
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Ebbe a sztoriba nincsenek csajok
jan. 19. 10:26
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvasnak kategóriát, ezért nem veszik észre. Max akkor, ha odaírod magának a kérdésnek végére, hogy “(meleg kérdés)”
jan. 19. 10:33
 23/25 anonim ***** válasza:
Csak tudnám miért nem kattintanak a Szexualitás kategórián belül a Heteroszexualitás kategóriára. Így már véletlenül sem tévednének be meleg kérdésbe. Én sose tévedek be hetero kérdésbe mert nem is vagyok rájuk kíváncsi. Csak tippelek, hogy sokaknak szellemileg megterhelő feladat eggyel tovább kattintani egy alkategóriára.
jan. 19. 11:45
 24/25 A kérdező kommentje:
Én a Szexualitast egybe nézem de a kérdések alatt mindig nézem a kategóriát is
jan. 19. 11:55
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
A folyamatosan termelődő mirigyváladékok feszítik a tároló szerveket, így az ürítési kényszer az alapvető fizikai (testi) hajtóerő.
jan. 19. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!